Помощ с монтаж на фарове FK Golf mk4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Помощ с монтаж на фарове FK Golf mk4

Мнениеот iGolf » Съб 13 фев 2010 22:59

yarek написа:за да се монтират тези крушки в ринговте, трябва ли се разглабя фар? да му се маха предното стъкло? как става тази работа с разменяване на крушки от жълти на бели?

разглобяването е неизбежно за жалост(поне аз мисля с неон да ги правя)Изображение!да се запролети малко и ги почвам мойте ,а относно крушките-тези които е предложил колегата не ми се нрават заради точките които се виждат после.а как става много добре е обяснено тук http://uk-mkivs.net/forums/t/253405.aspx

Потребителски аватар
s5501na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s5501na » Съб 13 фев 2010 23:08

Колега май не си чел внимателно :beat_butt2
И аз това казах за точките, но колегата според мен пита точно за тези крушки, и определено не му се занимава с такива кастъм изпълнения/ако греша :oops: /!

Друг въпрос е ,че ейнжъл айс-а е отличителен белег за една друга марка автомобили , май беше БМВ или нещо такова. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Съб 13 фев 2010 23:42

аз си казах за моя случай как ще бъде,но ако е за подмяна на крушките само не е нужно да се разлепва стъклото!Нооо пък мисля че много добре си пасват Ейнджълите и на Голф 4(дори и на други коли)

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Съб 13 фев 2010 23:47

s5501na написа:Друг въпрос е ,че ейнжъл айс-а е отличителен белег за една друга марка автомобили , май беше БМВ или нещо такова. :Mr Green Fun

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
pr3dat0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pr3dat0r » Нед 14 фев 2010 0:57

Еми какво да ви кажа колеги:
1-во да това са диодите и аз съм с такива 1-левче на бр. Общо 20 диода за двата фара 20лв ;)
2-ро да прави сте за отличителния белг на БМВ но на мен лично ми харесва как стоят и на голфа, а и като ти писнат винаги можеш да ги махнеш
3-то всяко ново нещо винаги те радва така е и при мен ;)

Лека на всички и до утре !

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Нед 14 фев 2010 18:04

Питах наистина дали се сваля стъкло при смяна на крушчици по лев. Тази гимнастика която колегата е посочил на линка ми се види сложна като за мен. Според мен ринговете отиват не замо на БМВета а и на голф 4 си сидят добре, стига ринга не свети в този гаден жълт цвят.За мен по добре изглежда когато свети беличко при положение когато имаш ксенон :да:

Потребителски аватар
pr3dat0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pr3dat0r » Нед 14 фев 2010 23:54

yarek колега да ти кажа относно смяната: Отвори си капака отзад на фара и погледни вътре и съм сигурен че сам ще разбереш как се сменят. Бяло е яко само дето диодите са прекалено ярки и се виждат като по силна светлина по самия ринг. Имаи на предвит само за диодите че има значение как ще ги сложиш, те не са като обикновенната крушка слагаш подаваш ток с някое адаптерче и гледаш дали светва ако не го завъртваш и пак пробваш да не стане на края само половината да светят и да се чудиш защо (като мен :) )А колкото до стъклото по добре не го пипаи няма абсолютно никакъв смисъл

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”