Диоди
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Re: Диоди
Колега ще чакам да видя снимки може и аз да направя така на мойта каручка 

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
bobocamaro написа:...Може да опаше целия голф с гирлянди откъм габарита.
Горкия Голф
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
колега и дане забравиш да направиш една,две снимки
а ако я опашиш цялата искам снимка и от въздуха на тъмно 
а ако я опашиш цялата искам снимка и от въздуха на тъмно 
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ужас защо подлагате колите си на това 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Селянийка ще стане, да знаеш... Като те заглеждат хората с тия диоди на решетката - да знаеш няма да е за добро
Защо не ги сложиш вътре в купето - по-добре ще е, отколкото на решетката

skotis написа:Селянийка ще стане, да знаеш... Като те заглеждат хората с тия диоди на решетката - да знаеш няма да е за добро![]()
Защото са много силни и пречат като караш.Пробвал съм.
- skotis
kriso_495 написа:skotis написа:Селянийка ще стане, да знаеш... Като те заглеждат хората с тия диоди на решетката - да знаеш няма да е за добро![]()
Ама ти ще ги вържеш така, че да светват при отваряне на вратите, при затваряне - да гаснат
Успех
skotis написа:kriso_495 написа:skotis написа:Селянийка ще стане, да знаеш... Като те заглеждат хората с тия диоди на решетката - да знаеш няма да е за добро![]()
Ама ти ще ги вържеш така, че да светват при отваряне на вратите, при затваряне - да гаснатТака е яко. И те могат да се режат през няколко, не е нужно да слагаш голямо количество
Помисли по този вариант
Успех
Ми не по скоро ще ги направя да светят вечерно време
- skotis
Ти си знаеш, но според мен и предполагам според повечето колеги тук, няма да е много естетично 
Ти направи каквото решиш, но мога да си позволя да ти дам един съвет относно тунинга: Когато решиш да правиш нещо по колата си, най-напред разгледай какво се прави от големите тунинг фирми и прави същото или леееко модифицирано. Правенето на нещо, което никой не прави, може би не е най-добрата идея и за да не се прави най-вероятно има причина
Също така за да стигнеш до лампички, предполагам си минал през буква "А" от тунинга по една кола - окачване+джанти+фланци+гуми
Ти направи каквото решиш, но мога да си позволя да ти дам един съвет относно тунинга: Когато решиш да правиш нещо по колата си, най-напред разгледай какво се прави от големите тунинг фирми и прави същото или леееко модифицирано. Правенето на нещо, което никой не прави, може би не е най-добрата идея и за да не се прави най-вероятно има причина
Също така за да стигнеш до лампички, предполагам си минал през буква "А" от тунинга по една кола - окачване+джанти+фланци+гуми
skotis написа:Ти си знаеш, но според мен и предполагам според повечето колеги тук, няма да е много естетично
Ти направи каквото решиш, но мога да си позволя да ти дам един съвет относно тунинга: Когато решиш да правиш нещо по колата си, най-напред разгледай какво се прави от големите тунинг фирми и прави същото или леееко модифицирано. Правенето на нещо, което никой не прави, може би не е най-добрата идея и за да не се прави най-вероятно има причина![]()
Така е прав си за по големите фирми които се занимават с тунинг само че те разполагат с много скъпи части а пък и аз не искам да правя кой знае какво.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”