амортесьори за 2-ка
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Контакти:
SMEL написа:-------------това с бразилско производство,не че съм чувал лошо,но да кажа.vit_autosofia написа:MAGNETI MARELLI много са добри
цената на газов преден пълнител за голф-2 е 45-50лв.
Колега има и бразилско има и полско производство,но за тези които аз предлагам давам 100%гаранция че са Италиански оригинални защото лично аз съм ги освобождавал от митница.Аз да кажа

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
vit_autosofia написа:Колега има и бразилско има и полско производство,но за тези които аз предлагам давам 100%гаранция че са Италиански оригинални защото лично аз съм ги освобождавал от митница.Аз да кажа
ПОСЛЕДНО!
всички разбрахме ,че само при теб са оргиналните авточасти!
всички останали търговци внасят от Турция.
всички ни товарят само твоите цени са уникални!
и всичко това виртуално!
къде ти е магазина да дойда и да видя невероятните стоки?
писна ми от този търгашки манталитет.
може да успиваш пишман клиентите ама тука подразбирваме малце...
и между другото,за митницата АЗ ДА КАЖА: всичките стоки произведени извън ЕС когато се внасят в България имат МИТО.
та затова тези стоки се вкарват в ЕС и от там респективно в България.и вече имат евросертификат.
Турция и Китай са извън ЕС,но в Италия има много пристанища.....
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:vit_autosofia написа:Колега има и бразилско има и полско производство,но за тези които аз предлагам давам 100%гаранция че са Италиански оригинални защото лично аз съм ги освобождавал от митница.Аз да кажа
ПОСЛЕДНО!
всички разбрахме ,че само при теб са оргиналните авточасти!
всички останали търговци внасят от Турция.
всички ни товарят само твоите цени са уникални!
и всичко това виртуално!
къде ти е магазина да дойда и да видя невероятните стоки?
писна ми от този търгашки манталитет.
може да успиваш пишман клиентите ама тука подразбирваме малце...
и между другото,за митницата АЗ ДА КАЖА: всичките стоки произведени извън ЕС когато се внасят в България имат МИТО.
та затова тези стоки се вкарват в ЕС и от там респективно в България.и вече имат евросертификат.
Турция и Китай са извън ЕС,но в Италия има много пристанища.....
аа,колега не така,Люси е прав,частите найстина са му добри и на приемливи цени,това че ти незнаеш къде да си купуваш части с е твой проблем,погледни само колко хора от форума напрекъснато пускат теми с благодарност към vit_autosofia,нищо против теб ама се изразяваш малко остро

Поздрави:
ZEMON
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
zemon_CA9977AA написа:аа,колега не така,Люси е прав,частите найстина са му добри и на приемливи цени,това че ти незнаеш къде да си купуваш части с е твой проблем,погледни само колко хора от форума напрекъснато пускат теми с благодарност към vit_autosofia,нищо против теб ама се изразяваш малко остро![]()
Поздрави:
ZEMON
има някаква граница на търпимост.
не е нормално във всяко мнение да изтъква "оргиналността" на частите,които продава и същевременно да обявява,че всички други продават ментета.
теми за благодарност има зорлем 2.
ако това е критерий dosy е с много обиколки напред.

чаркалак откъде да си купувам знам.нали съм от там-мене жокер ми не трЕбе.

за пазара на авточасти в България-големите се броят на пръсти всички други са прекупвачи.
остро да.
аман от дребни тарикатлъци.
форума е за взаимопомощ нали?
поздрави.

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:zemon_CA9977AA написа:аа,колега не така,Люси е прав,частите найстина са му добри и на приемливи цени,това че ти незнаеш къде да си купуваш части с е твой проблем,погледни само колко хора от форума напрекъснато пускат теми с благодарност към vit_autosofia,нищо против теб ама се изразяваш малко остро![]()
Поздрави:
ZEMON
не е нормално във всяко мнение да изтъква "оргиналността" на частите,които продава и същевременно да обявява,че всички други продават ментета.
ако това е критерий dosy е с много обиколки напред.![]()
за пазара на авточасти в България-големите се броят на пръсти всички други са прекупвачи.
остро да.
поздрави.
така е,но той наистина продава добри части и си знае работата доста добре,е верно че не са като в Юнито но са добри и съм сигурен че ако някога ти потрябва нещо и го вземеш от него няма да съжаляваш

- vit_autosofia
- Контакти:
golfer написа:zemon_CA9977AA написа:аа,колега не така,Люси е прав,частите найстина са му добри и на приемливи цени,това че ти незнаеш къде да си купуваш части с е твой проблем,погледни само колко хора от форума напрекъснато пускат теми с благодарност към vit_autosofia,нищо против теб ама се изразяваш малко остро![]()
Поздрави:
ZEMON
ако това е критерий dosy е с много обиколки напред.![]()
остро да.
поздрави.
Колега нормално или не целта ми е, не да се изтъквам с оригиналността на частите които предлагам,а просто с най добри чувства искам да предпазя поне потребителите на този форум от скъпи ментета.Всеки има право да пазарува от където си пожелае,и между другото уважавам хората които ме уважават от този форум и съм готов да помогна на всеки с каквото мога.Незнам с какво и по какъв начин съм те засегнал теб,но елементарната култура която имам лично на мен не би ми позволила да пускам такива постове като тези които виждам тук против мен.Би ли ми подсказал за значението на думичките: ТОЛЕРАНТНОСТ и ЛОЯЛНОСТ

- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Зачетох се в темата защото и на мойте им изтече времето и са за смяна, записах си няколко марки та ще видя в Пловдив какво ще намеря и на каква цена.
Направи ми впечатление обаче golfer и не се стърпях да пиша.
"Граница на търпимост"? Много нетърпелив си станал? Или просто си нацелил някое друго менте като всички нас и сега се чудиш на кой да си го изкараш?
"не е нормално във всяко мнение да изтъква "оргиналността" на частите" - ми аз така кат гледам просто отговори на въпроса за произхора (държавата производител) на частите и от каде по-точно той ги взима. Не виждам даже каде се е хвалил за оригиналност, спомена човека че са от Италия, сега ако не му се вярва трябва да се провери пък после да плюеш пред всички.
"същевременно да обявява,че всички други продават ментета" - ми аз това нещо май го пропускам!? Каде е обявил че всички други са ментета?
Аиде поздрави и от мен и без нерви
Пак изметнахме темата ама тя и без това май се изчерпа.
Направи ми впечатление обаче golfer и не се стърпях да пиша.
golfer написа:има някаква граница на търпимост.
...
"Граница на търпимост"? Много нетърпелив си станал? Или просто си нацелил някое друго менте като всички нас и сега се чудиш на кой да си го изкараш?
"не е нормално във всяко мнение да изтъква "оргиналността" на частите" - ми аз така кат гледам просто отговори на въпроса за произхора (държавата производител) на частите и от каде по-точно той ги взима. Не виждам даже каде се е хвалил за оригиналност, спомена човека че са от Италия, сега ако не му се вярва трябва да се провери пък после да плюеш пред всички.
"същевременно да обявява,че всички други продават ментета" - ми аз това нещо май го пропускам!? Каде е обявил че всички други са ментета?
Аиде поздрави и от мен и без нерви

Пак изметнахме темата ама тя и без това май се изчерпа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”