Аз съм за варианта мултицет с температурна сонда, най-евтино и достъпно е, като преди меренето сондата и всички домашни термометри се срещнат за сверка. Проблем,след смяна на темературен датчик-Г3
Re: Проблем,след смяна на темературен датчик-Г3
А при менте термостат с менте датчик?
Аз съм за варианта мултицет с температурна сонда, най-евтино и достъпно е, като преди меренето сондата и всички домашни термометри се срещнат за сверка. 
Аз съм за варианта мултицет с температурна сонда, най-евтино и достъпно е, като преди меренето сондата и всички домашни термометри се срещнат за сверка. - tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
имам съмнение,че си има някакъв дефект с таблата на VW.Толкова хора се оплакват с повишено отчитане на темпер-та на таблото.Аз смених въпросния датчик с оригинален такъв и пак показва ту 90 градуса,ту 5-10 градуса отгоре и без логика с режима на каране-градско или на магистрала?! Няма къде другаде да е проблема при чист радиатор,работещ термостат и водна помпа?
Ще взема накрая май да сменя и шибаното табло...
Ще взема накрая май да сменя и шибаното табло...
Моето табло си показва супер (да чукам на дърво). Наскоро смених радиатора, и о чудо - стрелката мръдна наляво и сега на извънградско стои малко преди лампата. Може при мен термостатът нещо да не е в ред (нали нормалното било стрелката да покрива лампата), но датчикът е сигурен. Освен да пробвам някои от вашите съмнителни датчици и да докладвам, но съм 90% сигурен, че е датчикът. Дори на Москвича ми навремето таблото не грешеше, че немското ли???
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Карах служебен VW Транспортер Т4,показанията на таблото за количеството гориво и температурата бяха "с характер". По някаква тяхна логика си се местеха в синхрон.При пълен го горе резервоар с нафта показваха празен резервоар? Имам колега с пасат Б3-същото табло като на транспортера и същия проблем! Явно таблата са слабо място на колите от онези години? 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”