колеги и аз си монтирах аларма на голфа но имам следния проблем:
синия кабел на алармата ( кабела за датчик на отворена врата ) на кой кабел на колата трябва да го свържа ( колата е голф 3 )
това е този датчик:
http://i403.photobucket.com/albums/pp11 ... bum/41.jpg

Монтаж на аларма
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Монтаж на аларма
egoist_ok написа:djshomi написа:Едно отклонение за колегата egoist_ok.
Имаш ли идевя колко е разликата между цената на това дърво с сатурн м6 10 лв едната е 60 другата 50 аиде пак да поспорим коя е по добра от двете за някакви си 10 лв.И със съвета към колегаъта нама да изгори нищо просто може да си отговориш на някои неизвестни.
Незнам къде гледаш тези цени за СА-02 или 03, но не е 60 лв.Аз купувам аларми директно от БСМ /производителите/ и знам какви са и цените. Сатурн М6 е с 2 дистанционни а СА-02 или 03 НЯМА дистанционно. Говорим за два различни вида алармени системи. Все едно да сравняваш кола с трактор. Не е само заради 10-те лева - както казваш ти.
П.С. Хора връзвайте си каквото искате и както си искате - аз ви казвам кое как е а вие тръгвате да се заяждате.
П.С.1. Добре колега "djshomi" вземи и напиши едно подробно описание тук в темата как да се свърже интерфейсната аларма СА-02 и да спрем да спорим и кажи кое е толкова "дървеното" в нея.
Кажи цените на българска аларма и имат ли модул само за закл.и отключване?
Re: Монтаж на аларма
Предлагат се такива модоли дето оправляват централно.За цени не съм ходил до БСМ повече от година.Може да си вземеш и китаиска аларма за 20 30 лв която ще ти върши същата работа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”