x15 написа:Kъде ги продават долните инструменти и на какви пари?deversant написа:
По Ибей съм срещал иначе си направих, даже с различни гайки, че не само нашите коли са с такива апарати...
x15 написа:Kъде ги продават долните инструменти и на какви пари?deversant написа:

dictamnus написа:Аз ползвах лост и гайка от дъмбел, и ключ за ъглошлайф. Ключа за ъглошлайфа е стандартен 3 см. разстояние между крачетата, но има и ключове с по-дебели крачета, които не влизат в дупките на буталцето, така че ключът трябва да е с тънки крачета.
Винаги съм смятал, че при малко мисъл и внимателно пипане човек може сам да си направи много неща по колата....без пари
Пасатора така го глася - при майстор само в краен случай
Това се казва находчивост!dictamnus написа:Аз ползвах лост и гайка от дъмбел, и ключ за ъглошлайф. Ключа за ъглошлайфа е стандартен 3 см. разстояние между крачетата, но има и ключове с по-дебели крачета, които не влизат в дупките на буталцето, така че ключът трябва да е с тънки крачета.
dictamnus написа:Аз ползвах лост и гайка от дъмбел, и ключ за ъглошлайф. Ключа за ъглошлайфа е стандартен 3 см. разстояние между крачетата, но има и ключове с по-дебели крачета, които не влизат в дупките на буталцето, така че ключът трябва да е с тънки крачета.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: gigov и 97 госта