Колата забива след ремонт

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
saviooo
Автомобил:
Двигател:

Re: Колата забива след ремонт

Мнениеот saviooo » Сря 07 юли 2010 21:09

ХЕХЕ на ръка го врътна кви тръбоскопи кви 5 лв ... абе мани...поне се оправи... ама стария проблем с гасненето при изключване от скорост(или падане до 200-300 оборота )си остава... на газ...на бензин поне не гасне пак поспадат оборотите ама не гасне...а и нещо педала ми потъва малко по малко като съм на място....абе мани...

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Сря 07 юли 2010 21:17

за гасненето виж тампона на моното или стъпковия,дроселната...възд. филтур и тои се сменя чат-пат

saviooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saviooo » Сря 07 юли 2010 21:22

филтъра го сменям на 5000 км не е от него ходих и на газаджии и пак..само кинти давах.. и аз мисля ,4е е от моното или ст.моторче дано не е от моторчето ,4е ново е 180лв

Потребителски аватар
fresh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fresh » Нед 29 май 2011 8:14

Колега барали ли са ти по дебитомера ? защото имах същия проблем като изключа и директно гасне ,стария собственик бърникал дебитомера та трябваше да настройвам пак съпротивлението на спиралата и вече е 6 ...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990

Мнениеот stefan4o » Нед 29 май 2011 8:22

saviooo написа:ХЕХЕ на ръка го врътна кви тръбоскопи кви 5 лв ... абе мани...поне се оправи... ама стария проблем с гасненето при изключване от скорост(или падане до 200-300 оборота )си остава... на газ...на бензин поне не гасне пак поспадат оборотите ама не гасне...а и нещо педала ми потъва малко по малко като съм на място....абе мани...

Какви са тези майстори без стробоскоп. Как така на око ше ти прави центровката? То ако ставаха така хубавите работи mhihi Отиди при някой с нужната техника и софтуер да ти прегледа колата като цяло. Не се занимавай с отстраняване на проблеми на вкус, цвят, мирис и т.н. глупости. Уточни и какъв ти е моторът все пак.
Безплатен съвет от мен - ходи при хора, които ремонтират предимно ВАГ автомобили. Гледам си от София, не е като да няма клубни майстори там. Щото моята кола мина през 3-4 майстори, дето разбират всички марки и нито един не се сети, че това делко не е за този двигател и карбуратор ;) Трябваше от форума да ме светнат, че карбураторът иска делко с центробежен и вакуумен регулатор mhihi Съответното делко го намерих, закупих го, монтирах си го и работата стана :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”