Въпросчета относно голфчето

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
zzzz323
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпросчета относно голфчето

Мнениеот zzzz323 » Нед 29 авг 2010 4:20

И аз съм на мнение ,че трябва да е от 1.8 нагоре.Успех в търсенето. :D

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 29 авг 2010 7:28

popov1300 написа:
IceHeart написа:
popov1300 написа:

а какво имаш предвид задната броня да не би да гният голфовете там?

Приятел и аз мислих като теб преди 2 години! И се на***х здравата! Ако имаш възможност нов внос, ще е най-добре! Моята я взех от човек беше на 67 години но явно не я е потдържал толкова даже незнам дали я е карал! Но доста пари се наляха и има още! Така че няма значение от къде я взимаш мисълта ми е да я огледаш много добре, щото после няма връщане! Нищо не ти пречи когато я откараш на сервиз да свалиш задната броня и да огледаш добре, свалят се само 6 болта някаде и си готов! И не бързай да взимаш колата, докато не се увериш че поне 90% от нея е читава! По-добе дай някой лев на човека от сервиза да си изкаже мнението, шот той ще ти каже някой неща, ма може и да прикрие! Така че внимавай! Все едно си избираш жена :applause:

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Нед 29 авг 2010 7:48

А за какво точно говориш под задната броня - удар, ражда?

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 29 авг 2010 8:06

mania написа:А за какво точно говориш под задната броня - удар, ражда?

Отдясно и отляво където са калниците там много често има ръжда, на коли от Германия и Австрия! И ако забележем сами! Без да свали човек бронията няма как да забережи! А не всеки ще се сети да погледне там, както стана с мен! Все пак тряя помагаме на колегата да си спести нашите грешки! Та също така няма да е лошо да погледне и магарето (предният мост) в какво състояние е ! То няма как да забележеш отще 1-вия път щот много голяма част (не всички коли де) са магерени до неознаваемост, все едно си взима човек нова кола, и след 2 месеца неможеш да я познаеш!

popov1300
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popov1300 » Нед 29 авг 2010 8:47

IceHeart написа:
popov1300 написа:
IceHeart написа:
popov1300 написа:

а какво имаш предвид задната броня да не би да гният голфовете там?

Приятел и аз мислих като теб преди 2 години! И се на***х здравата! Ако имаш възможност нов внос, ще е най-добре! Моята я взех от човек беше на 67 години но явно не я е потдържал толкова даже незнам дали я е карал! Но доста пари се наляха и има още! Така че няма значение от къде я взимаш мисълта ми е да я огледаш много добре, щото после няма връщане! Нищо не ти пречи когато я откараш на сервиз да свалиш задната броня и да огледаш добре, свалят се само 6 болта някаде и си готов! И не бързай да взимаш колата, докато не се увериш че поне 90% от нея е читава! По-добе дай някой лев на човека от сервиза да си изкаже мнението, шот той ще ти каже някой неща, ма може и да прикрие! Така че внимавай! Все едно си избираш жена :applause:

Колега прав си все едно жена избирам :applause: Но имам един приятел разбира ги много колите ще го забера и него но ще отидем и в сервиз по добре да дам някой лев в сервиза докато е рано иначе после както казвате колата ще стане черна дупка за пари само. А този мотор 1,8 моноинжекция ли е или е карбуратор?

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Нед 29 авг 2010 8:55

IceHeart написа:
mania написа:А за какво точно говориш под задната броня - удар, ражда?

Отдясно и отляво където са калниците там много често има ръжда, на коли от Германия и Австрия! И ако забележем сами! Без да свали човек бронията няма как да забережи! А не всеки ще се сети да погледне там, както стана с мен! Все пак тряя помагаме на колегата да си спести нашите грешки! Та също така няма да е лошо да погледне и магарето (предният мост) в какво състояние е ! То няма как да забележеш отще 1-вия път щот много голяма част (не всички коли де) са магерени до неознаваемост, все едно си взима човек нова кола, и след 2 месеца неможеш да я познаеш!

Мерси, това не го знаех ;) Сега ме е страх да си погледна моята... :D

Потребителски аватар
nuri_3556
Автомобил: Golf 3+golf 4
Двигател: AEK 1995+AGU 250+
Контакти:

Мнениеот nuri_3556 » Нед 29 авг 2010 12:24

колеги аз п1к имам 1.6 101коня АЕК и сам много доволен до ся сам ждигал наи много 210км с него,а и даника ми е около 28 лв имам я от 4ри години ве4е и никав сериозен проблем до ся,това е моито мнение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”