Fix It Pro – заличителят на драскотини по автомобилната боя

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
MNA
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: 1.6

Re: Fix It Pro – заличителят на драскотини по автомобилната боя

Мнениеот MNA » Сря 01 сеп 2010 17:26

muns61 написа:
MNA написа:
muns61 написа:Ако не ти се дават пари, залепи си лентички. Така правят автотърговците с по - стари коли, дето не си струва боядисване.

:horror: :horror: :horror: Не очаквах, че някой ще изтърси такова нещо тук
Не съм казал, че колата е много стара (Г-4 2000г.)

Ми като не ти е стара колата, не се занимавай с глупости! Миислиш ли, че работа за 100 лв - примерно - се заменя с чудото за 5 - примерно?
Така се купуват добавки за мотор и ск кутия, а после се прави необходимият ремонт. Продажбата на тези неща разчита на човешкото лековерие и алчност: Дай да опитаме, пък ако не стане, не струва много. Ама ако стане?!!
Кат циганина, дето бъркал морето да го подкваси. На репликата, че няма да стане, рекъл: Ми ако се подкваси?!!
Не ти подценявам колата, давам ти съвет. :beer

Нищо лично колега!
Затова съм пуснал тема за да събера мнения
Успех!
P.S.
Благодарение на "положителните" мнения се отказвам да експерименирам с този продукт
Мерси колеги :да:

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Re: Fix It Pro – заличителят на драскотини по автомобилната боя

Мнениеот icefire » Чет 02 сеп 2010 1:38

По принцип, ако "порязването" е по-дълбоко от лака, т.е. виждаш отдолу основата (примерно шприц кит), няма паста или каквото и да е средство за напълно заличаване. Ако ламарината не е подвита (както често се получава при инциденти с ключове), драскотините могат с паста да се замаскират, но не и да се изличат. Без боядисване винаги ще се виждат.

Щом си с каско, не го преживявай толкова - не си капо. Все ще ти дадат нещо, след това върви на бояджия... Иначе драскотината ще се вижда.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”