golf3 1.8mi 75 bhp ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nikidalavera
Автомобил:
Двигател:

Re: golf3 1.8mi 75 bhp ?

Мнениеот nikidalavera » Чет 09 сеп 2010 7:24

Здравейте Колеги!Собственик съм на същата кола само че черна 93 г. двигател 1.8 mi 75bhp много корав мотор.Определено не си сбъркал че си я вземал. :) :да:
IMG_2435.JPG

Потребителски аватар
Petko_GTi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petko_GTi » Пон 13 сеп 2010 19:00

Ето го и моето голфче най-накрая тръгна :) От 2 дни го карам и има още работи да се оправят. Тромаво е, но от ден на ден като че ли се отпушва. 1вият разход глътна 32 литра за 100 км. Сега 2рия път като го засичам, отива към 13-14. Колата преживя и първата си кражба. Вчера са и строшили ключалките и са измъкнали цд-то. Ако на някой му предлагат цд Изображение да не го купува, а да се свърже с мен! Не ми е толкова за сдто, просто, когато ти ограбят колата, все едно ти ограбват душата... Просто държавата ни е такава.

Ето го и голфчето. Снимките са с едър пиксел понеже са от гсм.

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Пон 13 сеп 2010 19:13

Готино си изглежда за мотора и аз съм чувал че е здрав може би заради не толкова малката си кубатура а същевременно не толкова много коне малко цената незнам колко е на далавера и годината 92-ра не ми допада , но важното е купето да наред от към ръжди и т.н. и още по важното е ти да си доволен.Да ти е честито, пожелавам ти успешно довършване на ремонтите и след това да се наслаждаваш на много безаварийни километри :beer

Потребителски аватар
Petko_GTi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petko_GTi » Чет 07 мар 2013 18:56

Само да споделя,
след първоначалните ремонти, това, което съм правил по колата е смяна на прагове и изкърпване на дъно, както и частична подмяна на калници. Сменил съм водната помпа и си отремонтирах изпарителя и боша за паленето, сменил съм задни лагери и разни дребни консумативи.

като изключим тези профилактики, колата е пушка, върви много добре, не харчи много, масло не близва, окачването е много добре, вози много удобно, държи на бой. Дори баща ми ми завижда, а разликата между двете ни коли е 14 години :mhihi Със сигурност това е колата за студента :c020 Единствено ме дразни, че няма климатик, но все тая, не смятам да и слагам.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 07 мар 2013 21:07

2200 са твърде много за кола на тези години и с толкова кусури.Особено с толкова ръжда,Но за спорта и за удоволствието да я направиш перфектна(а това точно за този модел е абсолютно възможно!!!) ...тогава си струва!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”