здравей, колега на моя голф 87 год релетата са като на твоя с изключение на : реле 15 и 220 ги нямам а вместо реле 17 имам 18,реле 19 то е за чистачките. реле 67 си е на мястото и е за инж.помпа,запали колата и го махни трабва да изгасне(ако не е на газ разбира се)
п.п голф 2 пл
п.п.п инсталацията е като от завода не е пипана гаранция
п.п.п.п. мисля че, можеше да се сложи реле 99 на което се настойваше интервала на чистачките

Кой номер е релето за чистачките Golf 2 старата инсталация
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Re: Кой номер е релето за чистачките Golf 2 старата инсталация
Здравеи колега бях ти обещал щом се върна от Велико Търново до отскоча до този мои приятел,които притежава същият голф с същият двигател като твоя и е 87г.Отскочих тези дни до моят човек но за съжаление останах доста разочарован,че не мога да ти помогна както исках защото този моят човек е осакатил цялото бушоно табло с релета и предпазители и е правил страни работи по инсталацията на колата си включително и дигитален километраж си е сложил просто на всякъде под тъблото се преплитаха паяжини от кабели и хвърчащи в буквалният смисъл на думата релета.Поздрави.....
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Re: Кой номер е релето за чистачките Golf 2 старата инсталация
Значи бил съм в грешка, реле 67 е за бензиновата помпа а реле 19 е за чистачките!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”