Мишка в колата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
cecixxl
Автомобил: VW Golf 3 Skoda Octavia
Двигател: AGG BXE

Re: Мишка в колата

Мнениеот cecixxl » Пет 10 сеп 2010 17:01

Мерси колега ще пробвам и това със сярата,още сега ще ходя да купя,но със старата жигулка,че докото това нещо евентуално е в колата не се качвам :D

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пет 10 сеп 2010 17:04

Вземи го изкарай от там, че как обичат да гризат кабели...вкусотия mhihi

cecixxl

Мнениеот cecixxl » Пет 10 сеп 2010 17:06

brabus написа:Вземи го изкарай от там, че как обичат да гризат кабели...вкусотия mhihi

Е нали това ми е идеята колега.То-мишлето може и да е избягало,но страх лозе пази пратих комшиичето за сяра да търси "вързал"съм 2 котки и чакам да видя какво ще открият.

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пет 10 сеп 2010 17:08

Що не сложиш бучка сирене под мотора? Малко излишна пара, но за мишките е злато ;) Като в Том и Джери - слагатш бучка под мотора, после една отстрани на колата и мишлето като ги хапне ще го изгониш. И си 6 ;)

cecixxl

Мнениеот cecixxl » Пет 10 сеп 2010 17:26

mania мерси колега и това ще го пробвам :D

Потребителски аватар
zdravko555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko555 » Пет 10 сеп 2010 19:01

Ооох и аз си имам мишка под капака, спирам под една джанка и после гледам нещо носи костилкита и ги трупа върху скоростната кутия, точно над диффа има малко като гнезданце се пада, те там ги събира.Явно на топло се крие. Миналата есен имаше сега пак се почна, явно ги яде, защото са разглобени на половинки. Имам кора под двигатела и върху нея се събират. Кофтито е че не се мият само с плискане на вода, а като сваля кората изпадат повече от една шепа шушлюпки :roll: .

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пет 10 сеп 2010 21:17

След мишката,котка,след котката куче ли следва.....и така до кога.....! :D

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Пет 10 сеп 2010 21:17

Това червено жито го ядат за десерт в гаража ми а и до него за тоалетна си ползват.
Люпят го червеното остава и другото изчезва.Бях откачил да шетат из гаража.
Купих си от тия машинките мишегон ли как му викат и от тогава не съм усещал да има гости.
Ама те са си на 220V.

cecixxl

Мнениеот cecixxl » Пет 10 сеп 2010 21:21

mariovasi написа:Това червено жито го ядат за десерт в гаража ми а и до него за тоалетна си ползват.
Люпят го червеното остава и другото изчезва.Бях откачил да шетат из гаража.
Купих си от тия машинките мишегон ли как му викат и от тогава не съм усещал да има гости.
Ама те са си на 220V.

Колега и аз обмислям покупка на подобно нещо утре.Имам инвертор 12/220 волта и така ще се придвижвам с уреда. :banghead:

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Пет 10 сеп 2010 21:26

:roll:
Ами това е ,аз съм разкарал всички отрови ,(че и без това само ги пилеят) и купих от Практикер от тия мишегони и засега съм доволен.
Да чукна няма барнато и следи от тварите.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 10 сеп 2010 23:24

TiL написа:
milmar написа:Запали малко сяра на една тенекя (да не запалиш и колата mhihi ) , затвори за час-два и мишока ще намери от къде да излезе . После проветри добре .

... това със сярата не ти го препоръчвам :) Пробвай с някакъв уред или с котарак(мишките бягат само като подушат писаната)....

Е , аз имах предвид бързо изгонване на "нашественика" от купето , докато не е станало късно , а не по принцип така да си третира гаража , пък и не е чак толкова опасно :wink: .

Пък това със сиренцето :D , при толкова разноцветни кабелчета под ръка ... може да почака mhihi .

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Съб 11 сеп 2010 7:52

АЗ го възприемам,като добър момент да си направиш колата рат стайл,ша е доста автентична,особено когато си караш и ти изкочи от някъде истински плъх :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 11 сеп 2010 12:49

TiL написа:Тук в Пловдив добре че има много котки :Mr Green Fun Иначе и варианта със сиренето е добър... сложи 1 2 капана и сиренце на тях и някоя сутрин като влезеш у гаража ще си отдъхнеш :)

Колега това са приказки от 1001 нощ. Не се сърди и аз скоро узнах. Имаше мишка в къщи, сложих сиренце и 2 дена нищо. Смених с парче колбас, от най-хубавия които имах в къщи. Хвана се на втория час, гадината мръсна.

Аз бих вързал 2 котки с по-дълъг повод да могат за щъкат из двигателното. Обичам животните ама заради колата ще прежаля две котки. Само да не ги забравиш или да ги смачкаша да ги направиш на пюре.

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Съб 11 сеп 2010 14:34

Той колегата velinsl надъхва момчето да обеси 2 котки преди да са му изгонили мишката.По моята логика и това,което видях веднъж насело-котето си игра с мишката без да я яде,или убие и като се наигра,маусът си отиде някъде.Веднъж баща ми се прибра от риба с мишка в раницата-имало кюспе.Избяга някъде в къщи и като я хванах с паничка с целия си акъл я метнах през терасата,защото брат ми искаше да я удави.Тя се върна и се наложи да я убием.Така,че да се избегне това е по-добре да им чукне среща извън гаража с котката и по възможност далеч от гаража,щото може да го е приела вече за свой дом.
Имам 2 идеи.Едната е,ако не ти се държи колата извън гаража.Ей сега питах дядо ми как да стане схемата.Вземаш малко брашно и толкова гипс и ги смесваш с някаква суха вкусотия.И червеното жито става-те го ядат.слагаш паничката в гаража и след 1 ден оглеждай внимателно,щото може да се вдърви вътре и да ти омирише.
Втората е следната:Остави колата навън за пез нощта,капни и малко валериан,който ще събере кварталните котаци и все някой от тях ще прояви интерес към мишока.Така също ще спасиш двете котки от обесване.
Аз обичм котки.

cecixxl

Мнениеот cecixxl » Съб 11 сеп 2010 19:00

elimn написа:Той колегата velinsl надъхва момчето да обеси 2 котки преди да са му изгонили мишката.По моята логика и това,което видях веднъж насело-котето си игра с мишката без да я яде,или убие и като се наигра,маусът си отиде някъде.Веднъж баща ми се прибра от риба с мишка в раницата-имало кюспе.Избяга някъде в къщи и като я хванах с паничка с целия си акъл я метнах през терасата,защото брат ми искаше да я удави.Тя се върна и се наложи да я убием.Така,че да се избегне това е по-добре да им чукне среща извън гаража с котката и по възможност далеч от гаража,щото може да го е приела вече за свой дом.
Имам 2 идеи.Едната е,ако не ти се държи колата извън гаража.Ей сега питах дядо ми как да стане схемата.Вземаш малко брашно и толкова гипс и ги смесваш с някаква суха вкусотия.И червеното жито става-те го ядат.слагаш паничката в гаража и след 1 ден оглеждай внимателно,щото може да се вдърви вътре и да ти омирише.
Втората е следната:Остави колата навън за пез нощта,капни и малко валериан,който ще събере кварталните котаци и все някой от тях ще прояви интерес към мишока.Така също ще спасиш двете котки от обесване.
Аз обичм котки.

Мерси за съветите колега,но мисля,че мишока го няма вече. :banana

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”