Мишка в колата
-
cecixxl
- Автомобил: VW Golf 3 Skoda Octavia
- Двигател: AGG BXE
Re: Мишка в колата
Мерси колега ще пробвам и това със сярата,още сега ще ходя да купя,но със старата жигулка,че докото това нещо евентуално е в колата не се качвам 
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Вземи го изкарай от там, че как обичат да гризат кабели...вкусотия 

-
cecixxl
brabus написа:Вземи го изкарай от там, че как обичат да гризат кабели...вкусотия
Е нали това ми е идеята колега.То-мишлето може и да е избягало,но страх лозе пази пратих комшиичето за сяра да търси "вързал"съм 2 котки и чакам да видя какво ще открият.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Що не сложиш бучка сирене под мотора? Малко излишна пара, но за мишките е злато
Като в Том и Джери - слагатш бучка под мотора, после една отстрани на колата и мишлето като ги хапне ще го изгониш. И си 6 
-
cecixxl
mania мерси колега и това ще го пробвам 
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Ооох и аз си имам мишка под капака, спирам под една джанка и после гледам нещо носи костилкита и ги трупа върху скоростната кутия, точно над диффа има малко като гнезданце се пада, те там ги събира.Явно на топло се крие. Миналата есен имаше сега пак се почна, явно ги яде, защото са разглобени на половинки. Имам кора под двигатела и върху нея се събират. Кофтито е че не се мият само с плискане на вода, а като сваля кората изпадат повече от една шепа шушлюпки
.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След мишката,котка,след котката куче ли следва.....и така до кога.....! 
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Това червено жито го ядат за десерт в гаража ми а и до него за тоалетна си ползват.
Люпят го червеното остава и другото изчезва.Бях откачил да шетат из гаража.
Купих си от тия машинките мишегон ли как му викат и от тогава не съм усещал да има гости.
Ама те са си на 220V.
Купих си от тия машинките мишегон ли как му викат и от тогава не съм усещал да има гости.
Ама те са си на 220V.
-
cecixxl
mariovasi написа:Това червено жито го ядат за десерт в гаража ми а и до него за тоалетна си ползват.
Ама те са си на 220V.
Колега и аз обмислям покупка на подобно нещо утре.Имам инвертор 12/220 волта и така ще се придвижвам с уреда.

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Ами това е ,аз съм разкарал всички отрови ,(че и без това само ги пилеят) и купих от Практикер от тия мишегони и засега съм доволен.
Да чукна няма барнато и следи от тварите.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
TiL написа:milmar написа:Запали малко сяра на една тенекя (да не запалиш и колата) , затвори за час-два и мишока ще намери от къде да излезе . После проветри добре .
... това със сярата не ти го препоръчвамПробвай с някакъв уред или с котарак(мишките бягат само като подушат писаната)....
Е , аз имах предвид бързо изгонване на "нашественика" от купето , докато не е станало късно , а не по принцип така да си третира гаража , пък и не е чак толкова опасно
Пък това със сиренцето
.- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
АЗ го възприемам,като добър момент да си направиш колата рат стайл,ша е доста автентична,особено когато си караш и ти изкочи от някъде истински плъх

TiL написа:Тук в Пловдив добре че има много коткиИначе и варианта със сиренето е добър... сложи 1 2 капана и сиренце на тях и някоя сутрин като влезеш у гаража ще си отдъхнеш
Колега това са приказки от 1001 нощ. Не се сърди и аз скоро узнах. Имаше мишка в къщи, сложих сиренце и 2 дена нищо. Смених с парче колбас, от най-хубавия които имах в къщи. Хвана се на втория час, гадината мръсна.
Аз бих вързал 2 котки с по-дълъг повод да могат за щъкат из двигателното. Обичам животните ама заради колата ще прежаля две котки. Само да не ги забравиш или да ги смачкаша да ги направиш на пюре.
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
Той колегата velinsl надъхва момчето да обеси 2 котки преди да са му изгонили мишката.По моята логика и това,което видях веднъж насело-котето си игра с мишката без да я яде,или убие и като се наигра,маусът си отиде някъде.Веднъж баща ми се прибра от риба с мишка в раницата-имало кюспе.Избяга някъде в къщи и като я хванах с паничка с целия си акъл я метнах през терасата,защото брат ми искаше да я удави.Тя се върна и се наложи да я убием.Така,че да се избегне това е по-добре да им чукне среща извън гаража с котката и по възможност далеч от гаража,щото може да го е приела вече за свой дом.
Имам 2 идеи.Едната е,ако не ти се държи колата извън гаража.Ей сега питах дядо ми как да стане схемата.Вземаш малко брашно и толкова гипс и ги смесваш с някаква суха вкусотия.И червеното жито става-те го ядат.слагаш паничката в гаража и след 1 ден оглеждай внимателно,щото може да се вдърви вътре и да ти омирише.
Втората е следната:Остави колата навън за пез нощта,капни и малко валериан,който ще събере кварталните котаци и все някой от тях ще прояви интерес към мишока.Така също ще спасиш двете котки от обесване.
Аз обичм котки.
Имам 2 идеи.Едната е,ако не ти се държи колата извън гаража.Ей сега питах дядо ми как да стане схемата.Вземаш малко брашно и толкова гипс и ги смесваш с някаква суха вкусотия.И червеното жито става-те го ядат.слагаш паничката в гаража и след 1 ден оглеждай внимателно,щото може да се вдърви вътре и да ти омирише.
Втората е следната:Остави колата навън за пез нощта,капни и малко валериан,който ще събере кварталните котаци и все някой от тях ще прояви интерес към мишока.Така също ще спасиш двете котки от обесване.
Аз обичм котки.
-
cecixxl
elimn написа:Той колегата velinsl надъхва момчето да обеси 2 котки преди да са му изгонили мишката.По моята логика и това,което видях веднъж насело-котето си игра с мишката без да я яде,или убие и като се наигра,маусът си отиде някъде.Веднъж баща ми се прибра от риба с мишка в раницата-имало кюспе.Избяга някъде в къщи и като я хванах с паничка с целия си акъл я метнах през терасата,защото брат ми искаше да я удави.Тя се върна и се наложи да я убием.Така,че да се избегне това е по-добре да им чукне среща извън гаража с котката и по възможност далеч от гаража,щото може да го е приела вече за свой дом.
Аз обичм котки.
Мерси за съветите колега,но мисля,че мишока го няма вече.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”