Гори бушон №21 - предположения?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
moncho8920
Автомобил:
Двигател:

Re: Гори бушон №21 - предположения?

Мнениеот moncho8920 » Чет 16 сеп 2010 17:39

ivanbl написа:
moncho8920 написа:се качвам в колата(вечерта) плафона светва и след това аз си го изгасих.

ми колега ти си си го написал.... там ти е проблема... в плафона... ключето...

...или в снопа кабели в вратата

Такааа, снопа с кабели във вратата го проверих. Свалих и кората, буксите във вакум машинката във вратата са перфектни, снопа който е в маншона също. Проверих и копченцето на вратата което подава сигнал на плафона, и неговите кабели са ОК. Плафона в купето пак е наред. Видимо следи от прегорял(горял) кабел няма. Единственото подозрително нещо е букса в която влизат кабелите от копчето на вратата към плафона, так е окислено леко. :?
Днес пак повторих процедурата да включа всички консуматори (плафон, централно...) пак с бушон 15А и той пак не гори. :roll:
Та сега се чудя какво да правя, дали да си зглобя колата и да сложа по-качествен бушон и да не си натоварвам мозъка :screwy или да я карам на жичкаджия. Единственото което ме притеснява е онази миризма(лека) на кабел която се получи когато изгоря втория 15А. Дали не е от кофти бушони...?

П.С. Единствения консуматор който не беше включен при натоварването днес и вчера е плафона в багажника, защото съм го откачил от буксата...това може ли да е критерии? Помагайте щото незнам вече, запалила ми се е главата... :dummy:

Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Re: Гори бушон №21 - предположения?

Мнениеот moreg » Пет 17 сеп 2010 7:29

Ми щом си прегледал кабелите и сега не гори, сложи си оригинален бушон и си карай!
Ако имаш бушони ментета и другаде и тях смени защото са калпави и правят мизерии, не си първия, който го установява!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”