Голф 4 - диод на шофьорската врата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
shr
Автомобил:
Двигател:

Re: диод на шофьорската врата голф 4

Мнениеот shr » Пет 03 фев 2012 21:05

Vento написа:Аз изчетох доста за тази аларма по немски и американски форуми и за мен е надеждна, няма да си слагам друга, само ще си купя дистанционно, защото моите са ги затрили. Писал съм тема за тази аларма, оказа се, че се монтира от 1993 до след 2003г. на Пасат и Голф: viewtopic.php?f=5&t=197479

3ките нямат дистанционно с ключа заключваш и се включва и обратното само шофьорската врата, ако някой може допълнителто да ти направи дистанционно в което се съмнявам. при мен допълнителната аларма като заключа включваше и оригиналната, махнах допълнителната остана оригиналната която взе да се бъзика сега ще махам и нея

ekokich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ekokich » Пет 03 фев 2012 22:44

извинявам се но искам да попитам и аз моят диод свети след като заключа колата но не светват мигачите а като я отключвам светят( става въпрос за бора ) от какво може да е това има ли си някой идея?

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Съб 04 фев 2012 17:46

Вероятно така е направена алармата-мигане,бипкане могат да се активират при отключване/заключване.При теб вероятно не е активирано за заключване.

ekokich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ekokich » Пон 06 фев 2012 11:37

да но истересното е че някой път като я заключвам мигат но повечето пъти не мигат

pa0094bb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pa0094bb » Вто 07 фев 2012 14:54

и при мене е така .ако го оправиш кажи как.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 13 фев 2012 10:10

Даскала™ написа:Пробвахме през ВАГ КОМ свети,но иначе не иска...бравата ми е наред(микроключето),но ми казаха,че модула е сменяван и подава 4 волта,а не 12(нещо такова)...та затова не светило.
Има ли вероятност да се върже така,че постоянно да си мига независимо дали е включена аларма или не е?

:roll: :roll: :roll:

div_shop
Автомобил: Golf 4 1.8 Gti
Двигател: AGU

Мнениеот div_shop » Пон 15 юли 2013 12:22

Аз имам същия проблем на Голф 4 1.8 Gti. Дистанционото нито отключва нито закючва и като го отключа с ключа от шофиорската страна Имобилаизера или диодчето си свети червено и отклюва само тази вратаа трябва да я отклювам от другата страна на шфиора за да мога да запаля колата... Батерите са нови всички споики в дистанционот са о.к замерихме го дава си много добър сигнал..

div_shop
Автомобил: Golf 4 1.8 Gti
Двигател: AGU

Мнениеот div_shop » Пон 15 юли 2013 12:36

това диотче всъщност покзва дали е включен имобилаизера на колата и ако я отвориш и то продалжава да свети няма да можеш да я запалиш.

Потребителски аватар
7 speed DSG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 7 speed DSG » Пон 15 юли 2013 14:01

Даскала™ написа:Пробвахме през ВАГ КОМ свети,но иначе не иска...бравата ми е наред(микроключето),но ми казаха,че модула е сменяван и подава 4 волта,а не 12(нещо такова)...та затова не светило.
Има ли вероятност да се върже така,че постоянно да си мига независимо дали е включена аларма или не е?

А също така, може просто да си е заминало - не задължително да имаш някакъв проблем :a045

ekokich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ekokich » Сря 15 яну 2014 8:10

Здравейте аз направих профилактика и смазах бравите на двете предни врати на едната имаше студена спойка а другата само почистих и след като монтирах всичко при заключване било то с ключа или с централното веднага се активира алармата и започва са свири и мига а преди това не го правеше и сега не мога да я заключа има ли си някой идея от какво може да е това , копчетата на двете задни врати не ми работят

Потребителски аватар
Vag_activator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vag_activator » Сря 15 яну 2014 13:07

ekokich написа:Здравейте аз направих профилактика и смазах бравите на двете предни врати на едната имаше студена спойка а другата само почистих и след като монтирах всичко при заключване било то с ключа или с централното веднага се активира алармата и започва са свири и мига а преди това не го правеше и сега не мога да я заключа има ли си някой идея от какво може да е това , копчетата на двете задни врати не ми работят

От профилактиката!
Разглабяй на ново.Ако искаш първо сканирай и изчисти грешките с ваг ком и виж кой ще останат!
И на коя варата...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”