Сигнализация за забравени светлини на vw Bora 1,9 TDI 2002 г

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
dmode101
Автомобил:
Двигател:

Re: Сигнализация за забравени светлини на vw Bora 1,9 TDI 2002 г

Мнениеот dmode101 » Пет 01 окт 2010 8:45

Аз си купувах 2 пъти от този търговец, скъпички са но качествени:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260652201292

Пристигат за около седмица в БГ. Единствен недостатък е, че размерът е малко по-различен и трябва да се приспособи монтажа с винтчета или здраво лепило. Аз ползвах лепило тип епоксидна смола.

ilkov_md
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkov_md » Съб 02 окт 2010 16:13

ilkov_md написа:
soxy__ написа:колега, напиши колко пари ти е струвало да го оправиш и къде, че и аз мисля да мина през тази процедура тия дни

Непременно.А това продават се отделно микроключета,въпреки горния линк е трудна работа.Нова брава-нерационално,стара брава/от морга/-несигурно,DRL със задаване на време за светване и загасяне/много допълнителни кабели,а ми се искада не ми барникат много по фабричните трактове,преизчесляване на бушони,релета и т.н./,а и Ханс щеше да го прилага по-често заедно напр. с DRL фаровете на Hella.ЛИЧНО МНЕНИЕ.Дано извадя късмет със и около микроключето или ще отида на варианта при изваждане на ключа да изгасят и светлините и да остане само разход от акумулатора за алармата,компа и други малки.Ще видим на място какво ще се окаже и какво ще е най-добре да се направи.

Днес бях при жичкаджиите.Резултатът-износена пластмаса около палеца на пантата,който избутва някакъв механизъм,за да се включи миктроключето за осветлението на плафона и фабричното зумерче за забравени светлини.Чудех се защо понякога сработват.Вариантът на който засега се спрях,а и направиха е с изваждането на ключа да изгасват и светлините.Плафонът и светлините на сенниците си работят,но естествено,когато искам.Дясната предна също не включва плафона,но ще я работим на втори план.
Колеги,въпросът ми е имал ли е някой подобен проблем с шофьорската брава?Техниците казаха да си търся употребявана или нова брава.Все си мисля,че износената пластмаса може да се завари/пластмасова заварка/ или не може.Споделете!Имал ли е някой подобен проблем?

Потребителски аватар
Conte
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Conte » Нед 03 окт 2010 18:32

Аз имам същия проблем с микроключето на шофьорската врата на Bora SR. Тази седмица ще отварям бравата и ще се опитам да отстраня проблема! Ако някой има пресен опит в тази област да го сподели веднага :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”