Проблеми с паленето на Golf 3 1.6 mi
- tuzara_666
- Автомобил: golf
- Двигател: ABU 1994 + ATD 2000
Re: Проблеми с паленето на Golf 3 1.6 mi
ами според мен смени датчика, понеже аз си взех преди две години, като ми направи този номер, делко втора употреба от морга и сега пак ми се наложи, но този път смених датчика. Просто не се знае колко ще те изкара делкото, а пък датчика поне ще е нов. Това е от мен съвета, пък ти си решавай.
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Моя голф е 1,6 mi АЕА. Днес смених датчика на Хол понеже колата не палеше 3 дена
.Сега всичко е ОК след смяната,но имах проблем с намирането точния датчик като оригиналния. Всъщност оказа се че такъв не се намира(закрепен от горе с болт).Купих датчик марка HUCO с "плочка" под него за около 75 лв. и с преправяне ми го поставиха у сервиза.Успех

- tuzara_666
- Автомобил: golf
- Двигател: ABU 1994 + ATD 2000
да, и при мене беше същото, казаха ми че старите датчици не ги произвеждали вече
-
- Автомобил:
- Двигател:
За проблема с гасненето имах същия на моя 1.3 - малък, ама гаден и може да те остави на път. Палиш, караш си, и после изведнъж не ще да запали и не ще, или пък в движение ти угасва колата. Стартера си въртеше, ама ще кажеш че няма гориво. Оказа се прецакан датчик на делкото - като го чукнеш леко се пооправяше за малко. Смениха ми го за 50 лв и оттогава 3г. и половина нямам проблем. Друг път ми се случи като един псевдомайстор ми беше прекълцал лекичко и нарочно кабела на дюзата дето пуска гориво(под корубата на въздушния филтър помня че беше, сваляхме го за да видим къде е проблема) за да ида пак при него и така.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодря за съветите ,мисля да сменя датчика.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Същият проблем и при мен колеги.Оказа се от датчик на хол
- iliana_ok222
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам подобен проблем с голф 3 1.4 ми при мен се оказа че е ламбда сонда след това игла и накрая компресия освен това ми обясниха в сервиза че иглата ми подава повече бензин от години и смесва маслото с бензин това ми е прецакало сигменти и почти целия двигател сега ми предстои основен ремонт така че съвета ми е да не мъчите колите а да ги правите навреме и при читави майстори защото после става по зле и по скъпо
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”