не се вързвай, като смени няколко пъти една и съща част, дето уж я взема нова ще разбере че нещата не са толкова розови...
п.п. точно тази част е такава, че няма как колата да кара без нея. Това което заминава на морга е обикновено катастрофирала кола, НО вървяла до последно. Много е близо до ума. Другото е че ако не става разбираш веднага. Читава ли е ще кара много. При нов боклук обаче слагаш и работи, но не много.
Проблем със спирачната система
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Re: Проблем със спирачната система
TiL написа:1-во Щом карам колата с бъгната помпа съм преценил, че може да се кара така!
2-ро Помпата ми като се бъгне пак си имам спирачки самоче малко по към края на хода на педала.
3-то Въпроса е повече до време и желание отколкото до пари.
Питах за цени на гумички и маркучи и отремонтиране на старата помпа, защото ми се струва по-добрия вариант отколото да взема нова която вдинствено е опакована в еу и е с неясен произход. Колкото до секса... едва ли ще съм отпред!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе то добре ама без да отвори старата човек как да знае? Я представи си вътре всичко е леш. И то ще стане като да шлайфаш цилиндри, да смениш сегментите а буталата да си останат старите. Образно казано. Ако и е изпилено всичко на тая помпа какво правим с нея тогава? 

-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
katraci написа:P.S. Абе на всеки Golf ли скърца задно дясно колело,с помпене на спирачката???
При мен скърца питах брачеда и той каза барабани но не скърца когато натисна спирачка, а на място когато изгася двигателя и почва да изстудява
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хора, имах проблем със старата (оригиналната)помпа ,потъна ми спирачката и не можах да спря, но това е друг въпрос, купих нова за 50 лв , защото не знаех каква да взема и сега точно след една година и тя си замина, та мисълта ми е в магазина ми предлагат за 80 лв казват че е хубава, струва ли си според вас или да деля повече пари, то винаги е по-добре по скъпа, но за безработен студент влиза тежко в бюджета 

- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
casper4o1 написа:Хора, имах проблем със старата (оригиналната)помпа ,потъна ми спирачката и не можах да спря, но това е друг въпрос, купих нова за 50 лв , защото не знаех каква да взема и сега точно след една година и тя си замина, та мисълта ми е в магазина ми предлагат за 80 лв казват че е хубава, струва ли си според вас или да деля повече пари, то винаги е по-добре по скъпа, но за безработен студент влиза тежко в бюджета
Пчи я кажи за каква кола говориме,пък да видиме може и да не се налага да се взема друга пома,а и 80лв за не съм сигурен колко ше е хубава тая помпа.Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”