HAYNES - Поддръжка и ремонт на Голф 2 - Джета, на български
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Е ти пък сега, стара била от преди 4-5 години
ами че то Г2 е спрян преди 15 години от производство, ти да не искаш още да му издават книги
Колкото до книгата на Ауто Поинт - Горна Оряховица, мисля че не е добре направена, въпреки че в момента е единствения вариант който се продава в книжарниците
Колкото до тази за Голф 3 за която пита колегата - мисля че тя не е била превеждана на български. То това издателство Ауто Прес всъщност си ги било превело и продавало книгите без да плати авторски права на Хайнес
, за което ги заплашили със съд естествено, затова ги няма книгите им вече, не защото липсва търсене.
Както се досещате обаче мен неуредените авторски права малко ме вълнуват

Колкото до книгата на Ауто Поинт - Горна Оряховица, мисля че не е добре направена, въпреки че в момента е единствения вариант който се продава в книжарниците
Колкото до тази за Голф 3 за която пита колегата - мисля че тя не е била превеждана на български. То това издателство Ауто Прес всъщност си ги било превело и продавало книгите без да плати авторски права на Хайнес

Както се досещате обаче мен неуредените авторски права малко ме вълнуват
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Книгата е изчерпана почти навсякъде, по принцип за това пуснах този пост. Аз си я намерих случайно в една книжарница в Стара Загора и си я взех веднага. Все още съм навит да я сканираме и качим някъде, но само ако си разделим работата. Едно е да сканираш 50 страници, друго няколко стотин
, така че ако има навити да помагат....Иначе потдържам мнението на колегата че ако може човек да си я набави, книжката си струва и последната стотинка. Е не е задълбочена като руските книги, ама не защото немогат от Хайнес да я направят такава, а защото не се предполага че човек ще си прави сам задълбочени ремонти, ходят на сервиз хората,Хайнеса си го четат само за инфо 

- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Red_Jetta написа:имам ги и двете за голф и джета
нямам нищо против да ги предоставя за сканиране
1. има ли никой от софия, който ползва скенер
2. ако някой пътува към пазарджик ... също е вариант
може и на лични, ако съм проспал отговора![]()
............
двете книги не са една и съща! има доста общи неща но има и различия. двете се допълват много добре.
а има и трета: за пасат. там пише повече и за по-мощните мотори и абс-ите.
А дали може да ми ги заемеш да си ги преснимам... все пак хардуерният вариант е за предпочитане пред само електронния

- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”