achodemo написа:donMaranzano написа:А голфа оригинално Г4 с какви фарове е? Валео или Хела?
Valeo
Всъщност излизат от завода и с двата вида фарове
achodemo написа:donMaranzano написа:А голфа оригинално Г4 с какви фарове е? Валео или Хела?
Valeo
mircho82 написа:Хм има и с Bosh колеги. Моите са такива и са си фабрични...но тука отиваме на цифра.
prostakel написа:mircho82 написа: Навсякъде по-книгите пише че с лупи винаги е било по-добре от колкото с такива рефлектори.
achodemo написа:prostakel написа:колко струва оригиналния фар за голфа ??? Вмисал ако се потроши фара и искам да зема съшия самоче оригинален ???? Какви са тея ХЕЛЛА ???
Разгледай сайта ,който дадох преди . Хелата е тази на снимката и е 700лв двата . Валеото е също 300 и нещо единия !
kat007 написа:Извинявам се за въпросано някой знае ли каква е Оригиналната крушка за късите светлини
SuN_CiTy написа:kat007 написа:Извинявам се за въпросано някой знае ли каква е Оригиналната крушка за късите светлини
H7 може би...
kat007 написа:Извинявам се за въпросано някой знае ли каква е Оригиналната крушка за късите светлини
колега аз си мисля че твоят голф е блускан и са сменяни фароветеmircho82 написа:Хм има и с Bosh колеги. Моите са такива и са си фабрични...но тука отиваме на цифра.
golfkiller написа:колега аз си мисля че твоят голф е блускан и са сменяни фароветеmircho82 написа:Хм има и с Bosh колеги. Моите са такива и са си фабрични...но тука отиваме на цифра.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], nikname и 81 госта