moreg написа:Vento написа: дали дане пробвам с булкит да лепя стъклата
![]()
![]()
Колега с въпроса за болкита изби рибата определено!![]()
![]()
![]()
Незнам какво е избил,но с булкит е в пъти по-добре от силикон.
moreg написа:Vento написа: дали дане пробвам с булкит да лепя стъклата
![]()
![]()
Колега с въпроса за болкита изби рибата определено!![]()
![]()
![]()
Bioside написа:Колега извини ме че мнението ми ти е прозвучало като критика но не съм имал това впредвид.Аз съм ги държал в ръцете си и не ги взех точно заради надписа Тайван на задната капачка или на кашона.Иначе си мислех че Депо е реномирана марка но като видях изработката и надписа ги тикнах обратно в ръцете на Техническия консултант по продажбите дето се опита едва ли не да ме убеди че това е по добро и от Хелла.Поздрави и още веднъж извинявай ако съм те засегнал с нещо
Kilara37 написа: ВЛАГА вътре няма
RANOPILE написа: Ако се остави някое и друго отворче да диша фара няма ли да е по-добре?
bobocamaro написа:Kilara37 написа: ВЛАГА вътре нямаRANOPILE написа: Ако се остави някое и друго отворче да диша фара няма ли да е по-добре?![]()
Супер, абсолютно полезна тема стана!
moreg написа:За тези пари толкоз, докато не смениш фаровете с оригиналните hella, няма да се отървеш от влагата, пиши ми след време ако съм те излъгал
И накрая един съвет DEPO И ДА ТИ ГО ПОДАРЯВАТ НЕ ГО ВЗИМАЙ
Gencho87 написа:Здравейте колеги,
има още един метод да не се потят стъклата на фаровете, който научих миналата година от една тема на колега тук от форума/не помня темата и човека, но много му благодаря за идеята/.
А именно: в самия фар се поставят тези пакетчета с топетата, които обират влагата в обувки, дамски чанти, портфейли и какво ли още не. Аз миналата година си сложих в десния фар, понеже го отваряхме за лек ремонт и започна да се поти. От както си сложих тези пакетчета нямам абсолютно никакви проблеми с изпотени фарове и влага в тях, като за всеки случай си сложих и в другия, че знае ли се. Държа да отбележа, че съм с оригинални двусекционни фарове и ефект има, относно другите типове фарове-кристални, кристални с лупа и т.н. незнам.
Предполагам мнението ми ще помогне на много хора затоа реших да ползвам темата на колегата и да дам съвет.
Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 141 госта