Bora, Jetta или Passat- Кое според Вас излиза по-рентабилно?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Re: Bora, Jetta или Passat- Кое според Вас излиза по-рентабилно?

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 01 дек 2010 17:44

Marto_VN написа: Аз сменях ценичката е 1780 лева като за познат и приятел. :lol:

На твое място бих си подбирал приятелите по-фнимателно :lol: .Мерцедесчетата освен това погниват доста кофти ,ама тва няма значение щото човека не пита за тях.

Потребителски аватар
bizona777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bizona777 » Сря 01 дек 2010 19:48

Колега не се замисляй намирай запазена /защото има такива/ Pasat B3 моно или пълна инжекция и продължавай напред :beer :beer

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 01 дек 2010 20:04

TiL написа:Пасат до 96г оттам нататък ряботата не върви към народен автомобил :) Мен ако питаш Бора 2.3 комби :)

2.3 Бора - Едва ли това е най-подходящият модел за колегата,поддръжката му е по-висока,разходът също!

Потребителски аватар
hooligan_sk
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Сря 01 дек 2010 20:23

bizona777 написа:Колега не се замисляй намирай запазена /защото има такива/ Pasat B3 моно или пълна инжекция и продължавай напред :beer :beer

какъв Б3 бе човек, колегата гледа коли 2002 - 2006г :да:

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_VN » Чет 02 дек 2010 10:24

Rabbit_TDI написа:
Marto_VN написа: Аз сменях ценичката е 1780 лева като за познат и приятел. :lol:

На твое място бих си подбирал приятелите по-фнимателно :lol: .Мерцедесчетата освен това погниват доста кофти ,ама тва няма значение щото човека не пита за тях.

:) Оки , я виж цената на Турбина Гарет с клапана N75 заедно(200лева е отделно)... чисто нова и тогава ми кажи колко парици е ;) , още повече че за смяна на турбина , избиване на катализатор, и чистене на колекторни тръби и ауспух съм платил на човека 50 лева. това мисля че е почти безплатно......
Точно пък на пасата ,частите са бая скъпи... Питал съм в севиз и ремонта само е 1000 лева , турбината ако незнаеш е с промелива геомертия и това я оскъпява...
Турбината ако я вземаш от официален сервиз на фолксваген е над 3000 лева , като върнеш старата ;). Аз за тая съм чакал 2 седмици да ми я доставят.

Потребителски аватар
hooligan_sk

Мнениеот hooligan_sk » Чет 02 дек 2010 10:57

Marto_VN написа:
Rabbit_TDI написа:

:) Оки , я виж цената на Турбина Гарет с клапана N75 заедно(200лева е отделно)... чисто нова и тогава ми кажи колко парици е ;) , още повече че за смяна на турбина , избиване на катализатор, и чистене на колекторни тръби и ауспух съм платил на човека 50 лева. това мисля че е почти безплатно......
Точно пък на пасата ,частите са бая скъпи... Питал съм в севиз и ремонта само е 1000 лева , турбината ако незнаеш е с промелива геомертия и това я оскъпява...
Турбината ако я вземаш от официален сервиз на фолксваген е над 3000 лева , като върнеш старата ;). Аз за тая съм чакал 2 седмици да ми я доставят.

Много офтопик стана, но турбината ти Гарет наистина е около 1300лв. Н75 пиербург за помпа дюза(става и за предишните) е 65лв :да:

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Чет 02 дек 2010 15:29

Мисля, че авторът загуби интерес към темата и съпътстващия я спам...

Кажи какво реши де, колега....

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 02 дек 2010 16:03

hooligan_sk написа:Много офтопик стана, но турбината ти Гарет наистина е около 1300лв. Н75 пиербург за помпа дюза(става и за предишните) е 65лв :да:

Не само ,че е толкова ,ами преди да стигнеш до смяната доста неща могат да се направят като ремонти ,или турбо втора злоупотреба.
Иначе колегата дето питаше - знам много добре каква е турбината.

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_VN » Пет 10 дек 2010 18:47

хехе оки
аман от разбиратели и тая турбина де я гледахте - в някой китайски сигурно нали.
Ама и идея си нямате какво значение има от къде я купуваш ... ама какво да обяснявам

Знам какво съм купил и от къде ....
цената е таква , ако има по ниска цена - нали се сещате, че това е турбина .. и какво ще я отворите да видите каква марка са лагерите или лопатките ли ?
Като нищо могат да ви наврат Рециклирана - за "Нова" без да се усетите

още повече ,че турбината е с поръчка от Англия и съм чакал 2 седмици за доставка! И не от тъпия нет... щото ми е писнало да купувам боклуци от нета или "специализирани магазини"

само като толкова разбирате погледнете някой английски сайт какви са им цените
ето един :

http://www.owendevelopments.co.uk/produ ... g%20Turbos

поразгледайте тука , цените са в порядъка на 800 паунда ;) - така че това е около 1800 лева

и като не знаете от къде и какво турбо на какво качество съм купил - не спорете

Аз от Турция и за 500 лева мога да си взема нали ама ...... аз с трици , маймуни не искам да ловя. Когато човек иска да кара КОЛА купува хубава част - когато иска да кара колица - купува боклуци!

Потребителски аватар
hooligan_sk

Мнениеот hooligan_sk » Съб 11 дек 2010 16:57

Marto_VN написа:хехе оки
аман от разбиратели и тая турбина де я гледахте - в някой китайски сигурно нали.
Ама и идея си нямате какво значение има от къде я купуваш ... ама какво да обяснявам

Знам какво съм купил и от къде ....
цената е таква , ако има по ниска цена - нали се сещате, че това е турбина .. и какво ще я отворите да видите каква марка са лагерите или лопатките ли ?
Като нищо могат да ви наврат Рециклирана - за "Нова" без да се усетите

още повече ,че турбината е с поръчка от Англия и съм чакал 2 седмици за доставка! И не от тъпия нет... щото ми е писнало да купувам боклуци от нета или "специализирани магазини"

само като толкова разбирате погледнете някой английски сайт какви са им цените
ето един :

http://www.owendevelopments.co.uk/produ ... g%20Turbos

поразгледайте тука , цените са в порядъка на 800 паунда ;) - така че това е около 1800 лева

и като не знаете от къде и какво турбо на какво качество съм купил - не спорете

Аз от Турция и за 500 лева мога да си взема нали ама ...... аз с трици , маймуни не искам да ловя. Когато човек иска да кара КОЛА купува хубава част - когато иска да кара колица - купува боклуци!

Много вътрешно го взимаш нещо, много от клубните майстори могат да ти предложат оригинален Гарет за около 1300лв като самите те поемат солидарно отговорност... не с поръчка и не онлайн - от големите вносители на резервни части в БГ + някаква си тяхна отстъпка от 10-15% :да:

Щом си по-сигурен като дадеш повечко пари лошо няма. Но ако си мислиш, че по колата ти няма части заместители и всичко по нея е правено за първоначално вграждане - много се лъжеш :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”