Сложи по-тесни гуми. И ги напомпай малко повече. Карай в обороти дето имаш най-голям въртящ момент, а не до ограничител.. И гледай да не въртиш гуми при тръгване.. ( колкото 1.3 може да върти де.. )
Чакайте и аз да напиша някоя глупост, та някой беше казал с малко бензин в резервоара - това не е вярно (не казвам да си с пълен, но в никакъв случай да не си на резерва). Обеснявам какъв ефект става - ритваш газта на мах и съответно око имаш малко бензин той се лепва в другия край на резервоара, далеч от сондата и започва да прекъсва, а може да захапе в този момент и боклуци.
може и да съм се объркал за дифа. не може това да е числото на моита дифа. е такъв, а на Г2 ГТИ с ПБ двигател е 3.7 .
А на твоита кола трябва да е надолу, поне аз така предполагам. освен ако твоита не с по бърз диференциал от моита А филтура не го махаи в никакъв случаи , когато го няма него на високи обороти сместа става бедна и двигателчето започва да тъпче.
Спукай му гумите!МАЙТАП
Сипи по-високо октанов бензин. Сори -Пише го
Пиши какво е станало въпреки, че май резултатът е ясен. Почти всеки ден правя разлика между карбураторен VW и клапанова бингия - философията е друга.
На мен са ми останали 3 литра Elf 114-октана, цената му е 8 евра на литър, но ако сипеш такъв бензин 6те има гръмнали бутала и изгорели клапани, не рискуваи с такъв бензин!!!