парно голф-2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
freezone
Автомобил:
Двигател:

Re: парно голф-2

Мнениеот freezone » Вто 21 дек 2010 22:15

Именно клапите на парното за мен са наи голямия дефект на голфовете.Днес ги лепих и утре целия ден ще ми мине в сглобяване на таблото.

Потребителски аватар
butsefal
Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
Двигател: RP AFN
Контакти:

Мнениеот butsefal » Вто 21 дек 2010 22:41

според мен на колегата пробллема му не е в клапите а в самото радиаторче, но нищо не му пречи да ревизира и тях

Потребителски аватар
ALiGaToR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ALiGaToR » Сря 22 дек 2010 11:22

Ами при мен си беше точно от клапите. Тая вата като прегори и като вземе да я хвърля през духалките и вече нямаш парно. Нито топло нито студено. Щото го измислили да има дупки на клапите. Иначе като се оправи такова парно има голфа че наистина като позагрее и прави баня. Направо не му се издържа. Аз го правих 2 пъти защото малко след това взе че ми се пукна радиатора. И така де. Верно малко трудно става разглобяването и сглобяването ама един път като му свикнеш е лесно.

Потребителски аватар
liokooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liokooo » Сря 22 дек 2010 16:50

Клапите или радиаторчето на парното друго неможе да е аз се занимавам с климатици и парна и съм сигорен че е това на моя голф беше тъй направих си клапите с корк и станаха вечни можеш да си направиш и клапа за вутрешна цирколация ако ти се занимава да отваря и затваря от копче клапата я слагаш под чистачките от кадето смуче вентилаторчето успех колега

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”