парно голф-2
- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
Re: парно голф-2
Именно клапите на парното за мен са наи голямия дефект на голфовете.Днес ги лепих и утре целия ден ще ми мине в сглобяване на таблото.
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
според мен на колегата пробллема му не е в клапите а в самото радиаторче, но нищо не му пречи да ревизира и тях
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами при мен си беше точно от клапите. Тая вата като прегори и като вземе да я хвърля през духалките и вече нямаш парно. Нито топло нито студено. Щото го измислили да има дупки на клапите. Иначе като се оправи такова парно има голфа че наистина като позагрее и прави баня. Направо не му се издържа. Аз го правих 2 пъти защото малко след това взе че ми се пукна радиатора. И така де. Верно малко трудно става разглобяването и сглобяването ама един път като му свикнеш е лесно.
- liokooo
- Автомобил:
- Двигател:
Клапите или радиаторчето на парното друго неможе да е аз се занимавам с климатици и парна и съм сигорен че е това на моя голф беше тъй направих си клапите с корк и станаха вечни можеш да си направиш и клапа за вутрешна цирколация ако ти се занимава да отваря и затваря от копче клапата я слагаш под чистачките от кадето смуче вентилаторчето успех колега
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”