Голфа се "дави" като загрее

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ivelin1476
Автомобил:
Двигател:

Re: Голфа се "дави" като загрее

Мнениеот ivelin1476 » Вто 28 дек 2010 13:52

хидравлични повдигачи на 2-3 цилиндър или износени легла на клапаните :drunk

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Вто 28 дек 2010 15:17

отворете едно моно и проверете като искате, но поне не пишете преди да сте сигурни, че подвеждате човека така...
и има логика и е близо до акъла.

Потребителски аватар
zdrav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdrav » Вто 28 дек 2010 21:13

Здравейте колеги. Благодаря за одговорите, но за съжаление още не мога да кажа какво се е получило, и на какво се дължи повредета :( Принудих се и го заведох на "доктор". :cry: Днес ми се обадиха че може да си го пребера вече, но не успях да го направя в рамките на работния ден. Питах само дали работи, казаха ми ДА :applause: , и утре вечер ще мога да ви кажа какво е било. А за това дали трябва или не да пуска бензин при подаване на контакт не знам, но го прави.
Поздрави

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Вто 28 дек 2010 21:21

по логиката:след като при даване на контакт, бензиновата помпа врътва малко, би трябвало да праща малко гориво някъде си, а дали е в двг, да каже някой който разбира повечко.....то всъщност къде другаде, или просто тя прави налягане не знам?

Потребителски аватар
butsefal
Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
Двигател: RP AFN
Контакти:

Мнениеот butsefal » Вто 28 дек 2010 22:12

ivelin1476 написа:хидравлични повдигачи на 2-3 цилиндър или износени легла на клапаните :drunk

:applause: б@х м@ааа....
hitman0013 написа:по логиката:след като при даване на контакт, бензиновата помпа врътва малко, би трябвало да праща малко гориво някъде си, а дали е в двг, да каже някой който разбира повечко.....то всъщност къде другаде, или просто тя прави налягане не знам?

... или тя просто да си направи налягане...!!!!!

Потребителски аватар
hitman0013
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Вто 28 дек 2010 22:27

е напиши сега за кво става на въпрос, що се правиш на интересен колега?

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Вто 28 дек 2010 22:29

ivelin1476 написа:хидравлични повдигачи на 2-3 цилиндър или износени легла на клапаните :drunk

+100 :да:

Потребителски аватар
zdrav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdrav » Сря 29 дек 2010 19:34

Здравейте. Днес най-после си взех колата :) Отивам, ама колата не я поглеждам изобщо и пръво при майстора, да го разпитам аз.... Той много ми говори но с няколко думи да ви кажа за какво става въпрос:
Значи всичко по колата което е можело да даде грешка, го е направило, и то не малко. Каза ми че ламбда сондата си отива, но аз мисля да и слагам газ, и при това положение нямало значение какво "казва" тя на компа. Температурен датчик -грешки, ТПС -грешки, компа пълен с грешки.....Пипал ми и центровката на токовете. Сега работи много добре love.vw Относно дюзата, дали трябва да пръска или не, незнам, но тази вечер ми направи впечатление при първото палене -на студен двигател, оборотите се качват до 2000 и това е без да подавам газ, и после си падат до 1200. Можеби това го прави за по-лесен старт на студен двигател, не знам дали ще пуска гориво така когато загрее :gruebel
Та като цяло много съм доволен от свършената работа по колата :bowdown Ако някой има подобни проблеми не само по VW, може да отиде при него, ще остане доволен.
Не знам дали е редно да казвам каде се намира сервиза, но ще го направя.... гр. Варна, ул. Мир след светофара с Христо Смирненски (по пътя за стария хлебозавод) на около 100м. в дясно. Сини големи врати на който пише "Автодиагностика", и търсите Кожухаров.
Благодаря на всички колеги одговорили по моя проблем :bowdown

Потребителски аватар
butsefal
Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
Двигател: RP AFN
Контакти:

Мнениеот butsefal » Сря 29 дек 2010 21:15

hitman0013 написа:е напиши сега за кво става на въпрос, що се правиш на интересен колега?

Колега, не се правя на интересен ами в интерес на истината те подкрепям, и какво виждаш в първия ми отговор за колегата съм познал някой неща....

Потребителски аватар
hitman0013
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Сря 29 дек 2010 21:17

:drunk

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”