Г1 автоматик питане

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
tanifashion
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги искам да попитам за 1 скоростни котий

Мнениеот tanifashion » Чет 06 яну 2011 23:45

Се едно занчи няма да стане . :)

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Съб 21 май 2011 7:20

на някой може да му е смешно но имам приятел с 3ка автоматик която почна да прави доста мизерии с предавките включваше си когато си иска на която предавка си иска примерно кара с 80км и му се вкл 2ра,след компютърна диагностика и изчистване на натрупаните грешки по компа автоматика заработи както трябва

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: :)

Мнениеот stefan4o » Съб 21 май 2011 7:34

Не мога да ти разбера идеята да си триеш мненията и темата ? Такова нещо по принцип се наказва с БАН в някои форуми, колега. Аз вече си изпатих :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Вто 24 май 2011 22:05

TheBlackDevil написа:Добре хипотетично да решим че няма комп на кутията. Да попитам кои управлява клапанното тяло в скоростната кутия ?. Колеги даже МК1 има комп на кутията. А на МК3 наистина си комуникират 2-та компа защото кутията иска най-малкото да знае колко е натоварен мотора. Има вариянт компа да е 1 и същ.

П.С. На МК1 и МК2 карбураторите са различни защото жилото на газта минава през скоростна кутия.

Колега,
колкото и хипотетично да разглеждаш нещата на Г1 и Г2 НАМАТ компютри на автоматичната скоростна кутия.
Всичко става с разлики в налягането на маслото в съответната кутия.(имах Г2 5 години и мн му се кефих,сега ме е яд че го продадох)

Заколегата с Г1 дето търси автоматична кутия за дизел ..... има и 4 предавки и то само за дизел.

Поздрави Вассето

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”