Все пак хора, каращи такива мотори ти го казваме, а ти по предположения спориш - не виждам смисъл.

niikoo_1 написа:...Иначе е голямо извращение този мотор след като видях разглобен такъв не бих си купил, вижда ми се доста калпав като коляно-мотовилков механизъм и ми се струва че има голяма вероятност да има по-малък ресурс от 1.8/2.0 8/16клапана.
... 12клапановия арахик, чакам сега да започне храната.
зацепваметп на веригите не може да го направи всеки, защото хич не е просто. Отделно една камара гарнитурки
yoan4o написа:При мен имаше огромно парче от един от горните банани, което се беше наместило в горния ръб на капака!
За цените - Веригите излизат точно 120лв., при това оригинални...
pe6kata написа:Йоанчо, сигурен ли си че си извадил обтегачите на парчета, Ако е така, и мотора щеше да е на парчета тия вериги какво ще ги държи? Да не би някое парченце да се е откъшило само...
°niksi° написа:Гарнитурата на капака на клапаните която почти никой не сменя също не е ефтинка /около 50 лв май беше читавата/ и не е лошо да се сложи нова.
°niksi° написа:Обтегача на горната верига му беше изядена и откъсната повърхността /мисля че е тефлон или нещо подобно/ и веригата триеше директно върху метала...
paco87GT написа:е значи пича дето продава голфа нещо ме послъгваголфа е на 90000 км. гарантира че са реални!или голфа не е на толкоз и ме взима за балък или проблема не е от веригата!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], paagrio и 121 госта