Събирам мнения за Голф 3 дизел 90 к.с. автоматик
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Re: Събирам мнения за Голф 3 дизел 90 к.с. автоматик
Първо уточнявам, че нямам нищо против автомата и бих карал, но по отношение на разхода то той е завишен при автоматичната кутия. В книжката на моя Голф 3 за ТДИ 90 коня пише следното за градски разход - ръчни ~ 6,5, автомат ~ 9.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
rmk написа:Автомата гори повече от какво ?
Нима няма двигател който гори повече от този с който правиш съпоставките - значи е непродаваем ?
Нима няма двигатели на който поддръжката е по-скъпа от на автомата - значи никой не ги купува ?
Това ли пита човека в първото мнение ?
Нима няма друга тема за "разтягане на лукуми" за автомати ?
Както казах "няма го още озряването", ще си говорим пак след 4-5 години...
Успех с обсъждането на автоматите...
По повод това мнение, човека се опитва да ви светне че не е страшно, и си е така, ако погледнете колко струва ремонт на Автомат ще видите че не е по-различно то Ръчка.. Не знам кой насади мнението че автомата е нещо извънземно и ремонта струва 10 000лв...
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Автоматичните кутии са като iPhone при телефоните - всички ги плюят, но веднъж станеш ли собственик, никога няма да се върнеш назад. 
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Бе не си слагай главата в торбата
И аз така си купих настаро смартфон (мисля, че метафората е ясна, в контекста на предишното мнение) и след 2 месеца едвам го продадох заради дефектите. Стар афтомат не. Ако се окаже чупен как ще търсиш части за ремонт или ццяла кутия не ми се мисли. А в какво състояние ще е...... Автоматикът е прекрасно нещо за по-нова кола и за човек, който има кинти да дава. Не те категоризирам по никакъв начин, не ме разберай погрешно, но щом сега ще купуваш Г3 надали ще ти се дават много кинти за него. Така че тоз автомат по-добре да си остане приятна мечта за някоя по-запазена кола. Не забравяй, че Г3 на по-малко от 350000 км няма ,кой каквото и да ти приказва.
абе като си помисля в автоматика май има по-малко части,които се развалят
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
w_smith написа: В книжката на моя Голф 3 за ТДИ 90 коня пише следното за градски разход - ръчни ~ 6,5, автомат ~ 9.
Тва е щото по тва време ФВ още не са узряли за автоматици и са си снаддавали в разхода
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”