Основен ремонт-инфо!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
jerrry
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jerrry » Пет 18 авг 2006 16:04

landwarrior написа: :офф ето да прочетеш нещо ,по точно темата е как ми прецакаха колата във Д и Н...

сърбал съм попарата и от трите им сервиза,мога роман да напиша защо НЕ трябва да се ходи там.....само малко ще допълня:
- изпусната шайба(голяма колкото 1 лев) в кутията на ангренажа,стърже в ремъка и въпрос на време беше кога ще го скъса или....
- термостат залепен със силикон - съвсем вероятно е да има парче силикон тръгнало някъде по охладителната система...
- неправилна центровка на запалването - 3 пъти я правят все на око/ухо и все неуспешно...
- при смяна на задни лагери - недостатъчно стягане,луфт...10х Ваското че го видя...
- сменени НЕнужно ролката на ангренажа,датчик на перката....естествено платени без значение че грешката е тяхна...
- бой с големия чук по стабилизиращата щанга(тази между 2-та носача) защото опираше в накрайника при крайно положение на волана....тъпанара не се сети че е от неправилен реглаж...
- и много други подобни...
- освен това продават ментета части в кутия на оригинални съответно на такава цена напр.кормилна щанга от "Симеон" цена 70 лв.в кутия "TRV" вече ми струваше 166 лв.
......................
така че БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ!

съжалявам за офтопика

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”