голф3 загрява

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: голф3 загрява

Мнениеот pas1.8mi » Сря 23 фев 2011 16:05

joro_695 написа:за съжеление на тази пласмаса нямам такъв чоп ако някой се сети да помага.Благодаря :banghead:

Да така е!На 1.8ми няма такава!Като си свалял пластмасовото коляно,бутна ли с отвертка турбинката на помпата да видиш дали не е превъртяла?

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Сря 23 фев 2011 23:45

колега махни термостата и за проба налей чешмянка,Ако се оправи или е термостат или въздух в системата.Ял съм го тоя ... и то посред магистралата без инструмент!

Потребителски аватар
vrangel
Автомобил: vw golf3
Двигател: ABU

Мнениеот vrangel » Чет 03 мар 2011 20:43

При мен се оказа капачка на разширителното казанче.И аз като колегата смених темостат,промивка на системата смених и капачката и пак загряваше дори вече мислих да я продавам.И една вечер разглобих капачката на разширителното казанче, клапана беше целия ръждясал и гума по него почти небеше останала въпреки че беше на една година,след това разглобих и оргиналния всичко по него беше ок никаква ръжда въпреки че беше на 18 години.На другия ден взех нов за 5лв и сега всичко е ок.Според мен този който го взех за нов само корпуса му е нов а патрона вътре е сменен.От тогава вече нищо не купувам от този магазин и един съвет некупувайте части от магазини към който има сервизи, такъв е моят случай.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”