Dare_16V_9A написа:sharik написа:Мотора ти е моноинжекция с код RP аз съм с такъв
На моното отдолу е само горивния филтър тази помпа е за голямо налягане за механичен инжекцион!
Бъркаш,моното пак си има две помпи!

Dare_16V_9A написа:sharik написа:Мотора ти е моноинжекция с код RP аз съм с такъв
На моното отдолу е само горивния филтър тази помпа е за голямо налягане за механичен инжекцион!

ivkata написа:Dare_16V_9A написа:sharik написа:Мотора ти е моноинжекция с код RP аз съм с такъв
Бъркаш,моното пак си има две помпи!Налягането и помпата обаче са по малки от тези на мех. инжекций!
На моното отдолу е само горивния филтър
Dare_16V_9A написа:ivkata написа:Dare_16V_9A написа:sharik написа:Мотора ти е моноинжекция с код RP аз съм с такъв
Бъркаш,моното пак си има две помпи!Налягането и помпата обаче са по малки от тези на мех. инжекций!
Еми може и да се бъркам,но на един приятел на Голф3 1.8 моно отдолу има само горивен филтър вместо помпа,на голф2 може и да има!
ivkata написа:Dare_16V_9A написа:ivkata написа:Dare_16V_9A написа:sharik написа:Мотора ти е моноинжекция с код RP аз съм с такъв
Еми може и да се бъркам,но на един приятел на Голф3 1.8 моно отдолу има само горивен филтър вместо помпа,на голф2 може и да има!
Има повярвай ми,имам го вкъщи и съм брал ядове с помпите му!
А колкото до голф 3-ката,явно е като пасат В-3 ABS-RP(поне с тях съм се занимавал),имат само по една помпа в резервоара!

!vubel написа:Помпата не е под седалката, а е зад седалката, в багажника.В дясната страна на багажника, точно зад седалката.Ако имаш газова уредба, се пада точно под бутилката на газовата, под един капак с 3 види.
днес на входа на варна на 4-та стигна 170, ама ме достраша, понеже отзаде съм със счупен болт, и се кротнах. като ми сменят болта, ще видим колко вдига на 5-та Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 79 госта