Мнение за Голф 4 TDI GTI

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Re: Мнение за Голф 4 TDI GTI

Мнениеот K » Съб 26 фев 2011 21:38

Всяка подобна тема има един и същ развой. Само се плюе какъв галош е колата и колко е скъпа. Сигурно като си продавате колите ги обявявате на безценица и пишете, че са раздрънкани кошници.

Въпреки, че съм антифен на Голф като цяло, този ми допада ама само външно и на пръв поглед. Ако имам мерак за такава кола бих отишъл на оглед. И бих се пазарил доста, за тия пари може да се вземе нещо по-добро.

Потребителски аватар
Cekcu
Автомобил: Passat 6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cekcu » Съб 26 фев 2011 22:07

другата седмица ще е огледа колега :)

Потребителски аватар
hooligan_sk
Автомобил: GLC X254 + Kona EV
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 26 фев 2011 23:00

Ми ако наистина има всички документи и инфо за собствениците много ясно че струва 12 000лв... Само на теория същия голф струва 8-9К ама с незнайна история и без гумите и джантите... който му е скъп си купува такъв голф кво плюете все едно вие сте ги карали преди 8 години тея голфове а сега не карате изгнили *ки :shock

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 27 фев 2011 3:52

Баси накъде отива този свят,12 бона за кола на 10 години :screwy

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Нед 27 фев 2011 8:10

изглежда лачен,но цената е поне с 3000 нагоре,независимо какво има,то и аз ако тръгна да изброявам по моята кола какво съм сменил,какво съм ъпгрейднал и какво съм платил трябва да и искам поне 5-6000лв,но едва ли някой ще ми ги даде,всеки ще каже "ебати и 17 годишния шлеп в мобилето ги има на по 2000лв".
Отивай,гледай и ако ти хареса,а и ако ти се дават тези пари я взимай,не се интересувай много от нашите"компетентни" мнения.

Потребителски аватар
Cekcu
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cekcu » Нед 27 фев 2011 13:37

Matematiks написа:Баси накъде отива този свят,12 бона за кола на 10 години :screwy

Каква трябва да му е цената според теб колега ?

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 27 фев 2011 13:50

Cekcu написа:
Matematiks написа:Баси накъде отива този свят,12 бона за кола на 10 години :screwy

Другар, пак ще се повторя! Всеки може да си обяви цена, каквато на него му е удачна! Но дали ти ще я дадеш си е твоя работа, ако искаш и 14-бона му даи, твои си проблем, но щом пускаш тема с коментар, всеки си дава неговият коментар, и неможе да желаеш всеки да мисли както теб! Нищо лично, но аз не бих закупил за толкова пари кола на 10 години и отгоре! Още 8 бона си взимам Дачия Дъстър, и знам че съм дал пари за НОВА кола!
Парите са си твои и където искаш ги даваи :да:

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Нед 27 фев 2011 14:02

Cekcu написа:Колеги как ще коментирате обявата ? Струват ли си парите ? Някой случайно да е ходил да я гледа ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

голфчето си го бива но толкоз пари няма смисъл братле да даваш едно голфче 116 тди е напълно доволно кото вървене като цена има ги по 7000 8000

Потребителски аватар
Cekcu
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cekcu » Нед 27 фев 2011 14:17

IceHeart написа:
Cekcu написа:

Другар, пак ще се повторя! Всеки може да си обяви цена, каквато на него му е удачна! Но дали ти ще я дадеш си е твоя работа, ако искаш и 14-бона му даи, твои си проблем, но щом пускаш тема с коментар, всеки си дава неговият коментар, и неможе да желаеш всеки да мисли както теб! Нищо лично, но аз не бих закупил за толкова пари кола на 10 години и отгоре! Още 8 бона си взимам Дачия Дъстър, и знам че съм дал пари за НОВА кола!

Не карам никой да мисли като мен, просто искам мнения колко според вас е реалната цена. Колегата е написал, че е много 12000, затова го почитах колко е според него (исках му просто мнението). То и за мен са много 12000, но мисля да се пазаря за 10500 какво мислите ?

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Нед 27 фев 2011 14:20

[quote="Cekcu] Не карам никой да мисли като мен, просто искам мнения колко според вас е реалната цена. Колегата е написал, че е много 12000, затова го почитах колко е според него (исках му просто мнението). То и за мен са много 12000, но мисля да се пазаря за 10500 какво мислите ?[/quote]
Всичко зависи от това в какво състояние е автомобила!Ако всичко което е описано е така си заслужава!

Потребителски аватар
Gogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gogov » Нед 27 фев 2011 15:57

Хората са казали "докато има будали работата ще върви". Дано да няма обидени,защото това говори лошо :roll:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 27 фев 2011 16:04

Cekcu написа:
IceHeart написа:
Cekcu написа:
Matematiks написа: :screwy

Не карам никой да мисли като мен, просто искам мнения колко според вас е реалната цена. Колегата е написал, че е много 12000, затова го почитах колко е според него (исках му просто мнението). То и за мен са много 12000, но мисля да се пазаря за 10500 какво мислите ?

Спорет моите наблюдения цените паднаха адски много! Но просто в България Голф-а катоцяло се купува много и цената изкуствено му е повишена! Знам че много хора ще ме упрекната но колата като е ГТИ, не означава че само заради това трябва да е много качествена и много търсена!
Реалната цена според мен и е 8 и 500 краина цена, всичко нагоре е товарителница!
Пуснете в Мобиле, за 12 бона цена, да видите какви коли излизат! Сега коя колко е читава никои неможе да каже! Та мисълта ми е, че не е хубаво да се мятаме на 1-вата пастирана и натоката щаига! :да:

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Нед 27 фев 2011 16:31

Колеги комбинация Хай лайн-ГТИ е невъзможна,значи или продавача не знае какво продава или си измисля,от което следва въпроса може ли да се вярва за другите неща които пише?Отделно колата е съвсем обикновенна.За цената нямам коментар,едно нещо струва толкова колкото ти дадът за него. :wink: Нека колегата който го интересува да отиде да я погледне и тогава да се коментират нещата.
П.С."100% реални километри са когато колата откакто е купена е влизала само в сервиз на Фолксваген и после този сервиз го удостовери.Иначе :D "

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Нед 27 фев 2011 18:29

Хахахахах, егати и толфа егати и чудото :063: ЦЪК
Някой иска да ми каже, че тоя "шлеп", дето навремето е струвал над 100 000 лева, а сега на 12 годинки струва 11 бона, е по-малко кола от 9 годишния Голф... Еее прави сте ТДИ си е ТДИ :063: Цената за мен е висока на Голф 4 като цяло, а иначе конкретно тая 4-ка окачването и е една над 1000 лева май :wink:

ceko84
Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
Двигател:

Мнениеот ceko84 » Нед 27 фев 2011 19:08

За тия пари приятел на скоро си взе Dacia Sandero ,чиссссссто нова,беше на промоция. :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”