Колега,не знам кога ти е слагана газовата,но вероятно са се опитали да я регулират на "газ" чрез местене на "ъгъл на изпреварване на запалване".Самото газено кореспондира с трупане на грешки,ако е без тъй-наречения "ламбда-емулатор" или поне едно 'reset" реле.
Относно съединителя-и аз чакам да "свърши" съединител на същия модел,със същите симптоми..та вече 50 000км.Да,ама с него се кара само градско,на дълъг път не тръгвам.Има един "тест" на съединителя-на 4-5 скорост,ръчна,предните гуми в бордюр,газ до едно 3000об.и отпускаш плавно съединителя.Ако мотора не загасне..не се радвай

.Ще ти търсят едно 300+лева за тотална смяна(труд и части),само демонтаж/монтаж на скорости ти е 100 пари-така че не си струва да икономисаш откъм части,съединител(феродов + притискател + семерингче на вала + там каквото трябва.Марки -"National","LUK"... 200-240лв.идва комплекта.Аз лично ще си го сменя сам,като му дойде времето(поради ред причини,включващи и голяма доза инат

).Не пренебрегвай и жилото,то е тип "саморегулиращо" и си има ОСОБЕНОСТ НА МОНТАЖА.
Всички тези проблеми могат да са съвсем "субективни"(и глъхнене,и съединител..),поразрови се из форума и виж кой е "твоят случай".И тия неща спадат към консумативи.Относно катализатора,махнах го-абсолютно безпричинно(за което съжалявам),да имам "метално дрънчене" въпреки резонатора и нова "мека връзка".Калпаво си свършиха работата..ама "друг път няма да има.."