GOLF 3 1.8 AAM РАЗХОД - ПОМАГАЙТЕ!!
- baobab007
- Автомобил:
- Двигател:
В София на градско ми харчи 9,3 - 9,5 литра, а на дълъг път при 90-100 км/ч слиза на 7 - 7,3, въпреки че по каталог трябва да е с повече от литър по-малко. Но колата ми е най-малко на 230 000 км, така че не се оплаквам. Иди на диагностика и после си намери постоянен майстор, на който да вярваш като на приятел
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
нищо ти няма на колата според мен и моя си харчеше толкова ,просто тоя мотор си е некъв такъв ,ходи малко-->харчи много ,аз лично със 1000 зора и лишения можеше да го докарам до 9л/100км градско във София в непикови часове ,обикновенно ми даваше 11-12 (бензин)lbr написа:Благодаря на всички! Ще сменя двата филтъра и свещите и ще потърся къде правят качествена диагностика. Като го оправят ще пиша къде е бил проблема. Още веднъж благодаря!
аз бях със хубави свещи и кабели ,двигателя също беше доста читав ,на дълго не съм я засичал но мисля че некаде 7-8 харчеше
П.П има значение и с какъв бензин караш,по мой наблюдения колкото е по високооктанов бензина толкова по малко харчи
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: GOLF 3 1.8 AAM РАЗХОД - ПОМАГАЙТЕ!!
карам ААМ юркам го максимално 3-4000 оборота градско постоянно,задръствания..повече от 10 никога не ми е удрял по принцип 8.5-9 гори(попринцип така си карам)
датчиците си провери всичките!ламбда сонда включително + елкон
датчиците си провери всичките!ламбда сонда включително + елкон- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
landwarrior написа:нищо ти няма на колата според мен и моя си харчеше толкова ,просто тоя мотор си е некъв такъв ,ходи малко-->харчи много ,аз лично със 1000 зора и лишения можеше да го докарам до 9л/100км градско във София в непикови часове ,обикновенно ми даваше 11-12 (бензин)lbr написа:Благодаря на всички! Ще сменя двата филтъра и свещите и ще потърся къде правят качествена диагностика. Като го оправят ще пиша къде е бил проблема. Още веднъж благодаря!
аз бях със хубави свещи и кабели ,двигателя също беше доста читав ,на дълго не съм я засичал но мисля че некаде 7-8 харчеше
П.П има значение и с какъв бензин караш,по мой наблюдения колкото е по високооктанов бензина толкова по малко харчи
колега говориш глупости (мое мнение)
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Re:
icemenn написа:landwarrior написа:нищо ти няма на колата според мен и моя си харчеше толкова ,просто тоя мотор си е некъв такъв ,ходи малко-->харчи много ,аз лично със 1000 зора и лишения можеше да го докарам до 9л/100км градско във София в непикови часове ,обикновенно ми даваше 11-12 (бензин)lbr написа:Благодаря на всички! Ще сменя двата филтъра и свещите и ще потърся къде правят качествена диагностика. Като го оправят ще пиша къде е бил проблема. Още веднъж благодаря!
колега говориш глупости (мое мнение)

-
javor_bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: GOLF 3 1.8 AAM РАЗХОД - ПОМАГАЙТЕ!!
Колеги, някой спомена за подгряване на инжекцията в тази тема. Какво е това ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”