светлини на номера
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: светлини на номера
Повечето трябва да са доволни , че изобщо им се прави забележка , вместо директно да се налагат санкции както си трябва , все пак законите са писани , за да се спазват , жалко че българите са научени да не ги спазват , то и затова сме на такова дередже ...
Крушки обикновени има навсякъде по авто магазините . Хващаш една стара , носиш и сменяш . Някой по-горе каза , че 'някои' диоди светели силно - възможно е да светят много , но светят в ТОЧКА , а не разпръскват

- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Аз си сложих вече бели диоди и стана супер. Вижда се номера перфектно. Благодаря на всички 
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Deo написа:kris11 написа:@DeoСлед като проучих нещата се оказа, че няма да светнат никакви от този вид и ми трябват диоди с "товар".
Дали е 1 светодиод или 10 все тая Имат си разчетен огрничителен резистор според броя на светодиодите и напражението на акумулатора / при теб 12 В. Може да си попаднал на светодиодни "крушки" за 24В .
Провери с мултицет дали имш напрежение на 2 те пластини на плафона или с обикновенна крушка. По добре е с мултицет -дали има +12в и дали имаш маса на другата пластина. Може да нямаш маса и затова да не светят.
@my heart iS iCe: Ем колега, ако ти направят забележка, както направиха на мен, че ми светят в синьо крушките осветяващи номера не е проблем. Значи на следващото ходене ще ме върнат!
Ти добре ли си ?? Нали като те върнат ще тидеш на друг пункт и тия дето са те върнали ще вземат пари за преглед на куково лято. И те хляб трябва да ядат.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”