Монтаж на броня за Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Pimp My Golf
Автомобил:
Двигател:

Re: Монтаж на броня за Голф 2

Мнениеот Pimp My Golf » Съб 28 яну 2012 13:45

Да много ти благодаря колега сега всичко ми се изясни.Видях разликите много добре.Номер 8 е държач при тясната броня.А номер 26 е държач при широката броня.А това за веждите си го зная отдавна, защото и аз съм го забелязал а и като погледнеш от страни седи грозно (ножът стърчи все едно, че е подарен)особенно ако е широкия.Относно това което каза по горе другия колега.Възможно е дори и с основата за широка броня пак да не изглежда много наред, чувал съм, че понякога не пасва съвсем, но това е може би когато става дума за някакви турски боклуци незнам.Може би най добрия вариант ако си намериш броня с основа от някой колега от форума.Незнам ще видим тази работа.Сега тези основи мисля, че ще ме озорят доста ако изобщо успея да ги намеря.

Мерси още веднъж за съветите на всички :)

Потребителски аватар
polski-grizach
Автомобил:
Двигател:

Re: Монтаж на броня за Голф 2

Мнениеот polski-grizach » Съб 28 яну 2012 13:50

Не само от турските боклуци идват разликите.Понякога или колата е имала удар който не е доизпипан съвсем или бронята с гредата са претърпели някаква деформация.Не е кой знае колко трудно,стига да си постояннен в нещата и да се опиташ да ги донагласиш до такава степен че да ти хареса на теб :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”