"огън" от ауспуха

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dacata KR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dacata KR » Вто 21 дек 2004 0:19

ами дзверченцето ми гълта около 8-9градско и 7-8 извънгр...като се има в предвид че си я ръчкам стабилно :twisted:
а твоята колко харчи :?:
и аз ще трябва да си направя центровка,а и тва с дебитомера ми звучи добре и аз ще трябва да направя една профилактика,защото и аз искам оборотите да се стабилизират...
PS. днес ми се появи много гаден "проблем" -свалих си задния ляв (ел.)джам и после не искаше да се вдигне и си карах така почти цяла вечер и сега врата ми е схванат eyecrazy .Пробвах се да го оправя,като размених копчетата ама не е от тях...и нямам представа от кво може да е,ако някои има идея кво може да е,ще сам му много благодарен :Dако някои иска да види как мята огънче може да влезне в www.koznica.data.bg/racing и там има 2 клипчета "мята огън"....ще ги намерите,заслужава си

Последна промяна от dacata KR на Вто 21 дек 2004 2:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Вто 21 дек 2004 1:48

dacata PB и vw_golf_2_Memphis ако не сте забелязали като пуснете мнение то има и бутон "промени" може да го използвате а не да пускате няколко мнения едно след друго в рамките на 1-2 минути vw_golf_2_Memphis това важи най-вечe за теб тук не е чат!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”