Обърнах всичко под решетката имам само 2 пищялки за свирката, незнам защо са 2 а не 1.Явно едното е заводската аларма дето цирика като свирката.Няма и няма никакъв датчик...освен 1 кабел с букса който висеше зад пищялката.Възможно ли е да е той а просто датчика да го няма.Понеже на таблото ми изписа C а преди него няма цифри за градусите.Това дето стърчи е малка букса като тези, които влизат във свирката и пищялките.
датчика за задни светлини е върху скоростната кутия! има две кабелчета, които вадиш и ги окъсяваш! ако светнат светлините, значи е датчика, ако не светнат, значи проблема е на друго място! ролята на датчика е да ги окъси като включиш на задна! той е просто микроключе! а за стърчащия кабел, просто вкарай едно съпротивление от порядъка на няколко килоома! ако изпише цифра на дисплея, значи термодатчика го е хванала липсата! ако не реагира, или загрее като натиснеш клаксон, значи е за тромбата!
Пише switch, не знам дали ти трябва сензора, ако е сензора би трябвало да е. Под кората на чистачките до кутията с буксите вдясно? Мисля, че се виждаше като погледнеш под някакъв ъгъл през кората, но за да го свалиш се разглабя - чистачки, кора.