Консумация на тока и напрежение на зареждане на Г4 1.8Т ?
Re: Консумация на тока и напрежение на зареждане на Г4 1.8Т ?
200ma или все едно 0,2А вършат работа,включи се така,но докато заключваш съедини с парче оголен провоник двете кабелчета които са вкючени в мултицета и като се залючи махни проводника.Така няма да превключваш мултицета и няма да видиш само първоначално нищо,но то не ти и трябва,а ако схемата е за тази кола,то има страшно много електроника,която остава фабр.включена и тогава да не си губиш времето и притесняваш премери на друга същата кола.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
vesko54 написа:а ако схемата е за тази кола,то има страшно много електроника,която остава фабр.включена и тогава да не си губиш времето и притесняваш премери на друга същата кола.
Да аз имам същите съмнения ,че е нормална консумация.Явно е обаче че никои не е мерил на такава кола
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Намерих схемата която я пусна колегата Andonov и това голямото в което влиза реле 14 изглежда е "комфорт модула" които седи под седалката.Демек няма как да проверя от къде бяга тока
(или поне аз не се сещам).В Аутодата на тоя бушон е записано осветление на купето и централно заключване(interior lamps,central locking,interior lamps,remote boot lid).Остава само някой колега мерил на Г4(със централно с управление от ключът) да сподели колко му отчита.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”