Консумация на тока и напрежение на зареждане на Г4 1.8Т ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
vesko54
Автомобил:
Двигател:

Re: Консумация на тока и напрежение на зареждане на Г4 1.8Т ?

Мнениеот vesko54 » Пет 10 юни 2011 16:55

200ma или все едно 0,2А вършат работа,включи се така,но докато заключваш съедини с парче оголен провоник двете кабелчета които са вкючени в мултицета и като се залючи махни проводника.Така няма да превключваш мултицета и няма да видиш само първоначално нищо,но то не ти и трябва,а ако схемата е за тази кола,то има страшно много електроника,която остава фабр.включена и тогава да не си губиш времето и притесняваш премери на друга същата кола.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 10 юни 2011 19:03

vesko54 написа:а ако схемата е за тази кола,то има страшно много електроника,която остава фабр.включена и тогава да не си губиш времето и притесняваш премери на друга същата кола.

Да аз имам същите съмнения ,че е нормална консумация.Явно е обаче че никои не е мерил на такава кола :) .Това което казват колегите за 40-50mA е за по-стари коли без модул за централното.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 12 юни 2011 18:42

Намерих схемата която я пусна колегата Andonov и това голямото в което влиза реле 14 изглежда е "комфорт модула" които седи под седалката.Демек няма как да проверя от къде бяга тока :| (или поне аз не се сещам).В Аутодата на тоя бушон е записано осветление на купето и централно заключване(interior lamps,central locking,interior lamps,remote boot lid).Остава само някой колега мерил на Г4(със централно с управление от ключът) да сподели колко му отчита.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”