Смяна гумички на клапани
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Пич аз съм същия двигател скоро сменях гумичките на клапаните без сваляне на главата за 10хил км съм доволен. Относно двигателя като вървене съм много доволен! Има проблем с бързо дигане на температурата, но това май е характерно за ABU двигателите - чайници
. Няма спор обаче че 1,8ми двигателя е най сполучливия на VW.

- hop
- Автомобил: VW Touran 2005
- Двигател:
Значи ходя при този сервиз от 4 години и са много добри сам ще се обедиш като отидеш Намира се зад Трета поликлиника а шефа се казва Пламен-089888025 много са добри
dxd,
предполагам, че имаш предвид автосервиз "Ангелов", намиращ се от северната страна на моста на Герджика. Аз също съм доволен от тях!
OK! Съгласен съм че VW нямат лош мотор...... но ABU и не се сещам жеднага кой друг са пълен провал!!! Имат сериозен проблем с мазането и създават много проблеми като: тракащи повдигачи, износени лагери, счупени бутала, надрани цилиндри...... Този мотор е 1.6 Mi и е с обратен наклон. произвежда се само 2 години и го спират....(защо ли??????)..... темата за тези мотори е доста обширна... Просто разпитайте "патили и техници" Също така съм съгласен че до голяма степен всичко зависи и от поддръжката!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”