Широк нож Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
jorostamenov
Автомобил: golf 3
Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c

Re: Широк нож Голф 3

Мнениеот jorostamenov » Пет 26 авг 2011 23:54

daniel4o написа:Колеги здравейте.Харесал съм си широк нож за голф-а но в сайта има 2-модела които ми се виждат абсолютно едни и същи.
Единият е този: http://ilkomotor.com/index.php?productID=229
Другият е този: http://ilkomotor.com/index.php?productID=496
Имат ли някаква разлика двата и кой ми препоръчвате защото като ги гледам са абсолютно еднакви.

здравей колега сменил съм няколко ножа до сега се ги чупя зимата та между тези две ментета каква разлика открих аз на полския който е първия на снимката са малко по широки зъбите които захващат ножа след като го счупих си купих от тайванския на втората снимка и за да го монтирам се наложи и силикон да сложа :beer

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 27 авг 2011 13:02

jorostamenov написа:
daniel4o написа:Колеги здравейте.Харесал съм си широк нож за голф-а но в сайта има 2-модела които ми се виждат абсолютно едни и същи.
Имат ли някаква разлика двата и кой ми препоръчвате защото като ги гледам са абсолютно еднакви.

здравей колега сменил съм няколко ножа до сега се ги чупя зимата та между тези две ментета каква разлика открих аз на полския който е първия на снимката са малко по широки зъбите които захващат ножа след като го счупих си купих от тайванския на втората снимка и за да го монтирам се наложи и силикон да сложа :beer

Поръчах тайванския, така както пишеш разликата май е само във захвата, огъвал съм оригинален нож и да ти кажа имаш чувство, че можеш да го вържеш на фльонга, този тайвански или тайлански, аржентисни всичките ги правят в китай и сто процента нямат нищо общо със оригиналния!

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Съб 27 авг 2011 13:23

Колега имат лека разлика тези ножове,втория отдоло дето е,е досуш като оригиналния на вид,а този отгоре (35лв)има леко по-обемист вид и лично аз мисля че е по-здрав и него бих взел :да:

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 30 авг 2011 9:53

chefo_ написа:какъвто и да си вземеш ако караш ниска кола 4упи се,зависи как караш подбираш ли си пътя и пазиш ли!
тия които ти разправят 4е не се 4упи оригинален нож ми ги прати на мен да им обясня как се 4упи и как се лепи!

Взех тайванския нож и както подозирах няма нищо общо със оригиналния такъв, тайванския е по твърд от к@р преди е@не, въпреки, че продавача ме убеждаваше преди да го купя, че имал много общо!

Колега не знам как караш колата си, но оригинален нож не се чупи лесно защото е много еластичен почти като от гума е, за да го счупиш трябва да направиш нещо много извратено като на пример да минеш през висок бордюр с висока скорост и пак не е сигурно, че ще се счупи или друг вариант да слизаш на задна от висок бордюр и да го удариш странично здраво ама много здраво и пак казвам не е сигурно, че ще се счупи!

Потребителски аватар
bombala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bombala » Сря 31 авг 2011 20:33

аз сьм имал и двата ,и по евтиния ми допадна повече по тесен е малко....но всеки си знае

mesio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mesio » Вто 31 яну 2012 21:02

bombala написа:аз сьм имал и двата ,и по евтиния ми допадна повече по тесен е малко....но всеки си знае

и от 2 съм вземал нестават за нищо

Потребителски аватар
ReLoaDeD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReLoaDeD » Вто 07 фев 2012 20:18

Може да задам малко тъп въпрос но няма как :D Днес взех от този тайванския който е и исках да го сменя но...
Как се сваля тоя нож голяма мъка докато се пробвах нищо не направих почнах от средата там където се свързват изкарах едната част и дотам :D

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Вто 07 фев 2012 20:21

ReLoaDeD написа:Може да задам малко тъп въпрос но няма как :D
Как се сваля тоя нож голяма мъка докато се пробвах нищо не направих почнах от средата там където се свързват изкарах едната част и дотам :D

дърпай към теб

Потребителски аватар
ReLoaDeD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReLoaDeD » Вто 07 фев 2012 20:26

да ама неще.. не знам може би от студа ли целия беше замръзнал беше в лед уж го поизчистих но уви :D

Потребителски аватар
gozzu
Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
Двигател: BDE 2002 г

Мнениеот gozzu » Сря 08 фев 2012 13:11

По-добре изчакай да отпусне времето, а и в тия снегове, широкия нож често задира и се разкачва в средата. Казвам го от личен опит с Golf-2 GTI със спортно окачване с оригиналния широк нож, не съм го чупил, но зимно време често се е разкачвал в средата, ако пък толкова ти е мерак слагай го, па може да се включиш и в снегопочистването :D :drive

Потребителски аватар
ReLoaDeD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReLoaDeD » Сря 08 фев 2012 19:28

Имам гараж където е топло така че студеното време навън не ми пречи :D Въпроса е как да го сваля тоя нож голямо дърпане и бутане с отверката беше ама не иска да излиза... Мисля да свалям цялата броня?

Потребителски аватар
predat0r

Мнениеот predat0r » Сря 08 фев 2012 19:33

от студа ти е замризнал можеби.... днеска като се прибрах забелязах че дясното парче ми го няма на ножа (тесния).... Сега като се стопи снега мисля да купувам комплект от колегата Ilkomotor.. Имам мерак да си взема широк но ми се налага често да карам по черни пътища за да стигна до овощната градина и знам че веднага ще го счупя... И мисля пак да слагам тесния :|

Потребителски аватар
ReLoaDeD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReLoaDeD » Сря 08 фев 2012 20:01

s

Последна промяна от ReLoaDeD на Сря 08 фев 2012 22:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lifeguard
Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
Двигател: AHU_AKU

Мнениеот Lifeguard » Сря 08 фев 2012 20:08

такива съм почупил 4-5 комплекта вече...почна да ми писва чак--последния от преди 2 дена,аман с наще пътища death

Потребителски аватар
predat0r

Мнениеот predat0r » Сря 08 фев 2012 20:09

Lifeguard написа:такива съм почупил 4-5 комплекта вече...почна да ми писва чак--последния от преди 2 дена,аман с наще пътища death

какви си счупил тесни или широки ножове... :?:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”