Голф3 - Вода в купето - помощ...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
roler800
Автомобил:
Двигател:

Re: Вода в купето - помощ...

Мнениеот roler800 » Чет 20 окт 2011 20:24

и аз съм от отбора на притежателите на локви в колата от дъджа :)
тапи не видях, гребах с кофичка , а после с гъба 1 час :)
но имам и екстра- излиза пара от вентилатора- кажете какъв може да е проблема?

Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Re: Вода в купето - помощ...

Мнениеот UnLucky » Чет 20 окт 2011 20:46

KadROo написа:Набих в дупката фибран да видим какво ще стане като завали пак :Mr Green Fun сигурен съм че водата идва от доло :mrgreen:

Колега, това което си направил е временно решение! И аз имах голяма дупка точно на пода под шоф. врата! Беше паднал тампона, ма аз за 1-ви път виждам такова животно на кола, тампон на пода, но по-старите коли нямат такива неща! Та при мен дупката си беше сериозна, чак някаква (ВАТА ) висеше, не беше пода или така си мислих! И откарах колата на майстор да я закърпи отдоло където може! Вярно е пари си е, ма по-добре така отколкото да правиш конкуренция на Фред Флинстоун!

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Re: Голф3 - Вода в купето - помощ...

Мнениеот ShoGo_GTI » Чет 20 окт 2011 22:47

колеги друг вариянт за влизане на вода в купето е тавата за филтъра на купето която е под корите на чистачките (ако гумата е изпечена и е паднала и корите не прилепват пътно към стъкото), тавата е уплътнена с такава гума като на стоповете, преди 2ката ми течеше от там и си уплътних стабилно със силикон и се реши проблема, преди 2 години когато си взех тройката го минах проблема със люка и профилактично си намацах и там със силикон и досега несъм имал проблем със водата в купето

другото което ми идва на ум е по повод на поста по нагоре на единия колега който полива прозореца на вратата по принцип от доло на вратите има по няколко малки дупки от които да изтича водата която проникне през външния уплътнител на прозореца

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”