голф 3 1.8 АБС - Работна температура
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 1.8 АБС - Работна температура
Мръсен ли е старият антифриз?
- Pavlikenski_92
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: ABS 1993
Виждал съм и по мръсни,но все пак не е много чист,а и профилактично ще го сменя.
Сега разбирам,че може и без да се сваля хидравличната помпа да се стигне до термостата,а само конзолата.
Сега разбирам,че може и без да се сваля хидравличната помпа да се стигне до термостата,а само конзолата.
- genov1
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBBB 2008
Може и вече да си го направил, но ще ти кажа аз как измих моята система. За да източиш абсолютно всичко трябва да свалиш термостата, няма друг начин, само така излиза всичко. И така като е свален термостата, вземам един градински маркуч, по-дълъг да стигне до гаража, свързвам го с тънкото маркуче което отива към разширителното казанче, може със скоба може и с навит парцал, и пускам чешмата. Така се промива много добре и излизат много мръсотии. Но това може да стане при условие че живееш в къща
. После вкарвам маркуча в казанчето и още мръсотии излизат. После по желание може да се закачат долу маркучите, да се налее дестилирана вода, да се покара малко така (няколко минути) и да се пусне пак, още мръсотии излизат. Аз лично след тва още веднъж промих с маркуча и пак изкара чернилка. Сле това се налива новия антифриз и готово, по добре от това няма как да стане 
. После вкарвам маркуча в казанчето и още мръсотии излизат. После по желание може да се закачат долу маркучите, да се налее дестилирана вода, да се покара малко така (няколко минути) и да се пусне пак, още мръсотии излизат. Аз лично след тва още веднъж промих с маркуча и пак изкара чернилка. Сле това се налива новия антифриз и готово, по добре от това няма как да стане 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”