спирачки
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
За спирачките
Колега да ти дам един съвет за обезвъздушаването, на Г2 които е без кантар на заден мост спирачките му се управляват диагонално, което ще рече предно диасно и задно лиаво са на един кръг, и другите също. А що се отнася до самата система, почернялата течност е от разтворилата се гума в нея, след като иа смениш с нова се получава ефекта който е при тебе. Тожа е защото в новата ниама разтворена гума която да уплатниава и с новата хлабините са големи и изпуска. Аз правих тази процедура и понеже ми е познато направо смених и помпата. Обезвъздушаването се прави по диагонал както се упражлиават колелетата от помпата.
Успех и ако има нещо казваи или направо звънни, Wili98 ми има телефона, ако не на лс.
Успех и ако има нещо казваи или направо звънни, Wili98 ми има телефона, ако не на лс.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днес си играх - свалих помпата отворих я (малко ебано се отваря) -буклуци нямаше, гумичките ги гледах с лупа няма скъсани няма нищо, но все пак ги смених, цилиндъра не е надраскан- сложих я първо (преди да завия тръбичките) налях течност и духнах в казанчето - потече и от четирите отвора, завих тръбичките , пак обезвъздуших помпата - макар че въздух нямаше - после колело по колело 3пъти и засега е добре.Обаче като натискам в началото имам чувството че обирам луфта на задните спирачки защото прискърцват и педала със запалена кола ми е малко над средата утре ще по карам и ще пиша дали има ефект. Колега я ме светни за далаверата с глицерина 

Последна промяна от hristian37 на Нед 29 окт 2006 21:00, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: За спирачките
Glove написа:Колега да ти дам един съвет за обезвъздушаването, на Г2 които е без кантар на заден мост спирачките му се управляват диагонално, което ще рече предно диасно и задно лиаво са на един кръг, и другите също. А що се отнася до самата система, почернялата течност е от разтворилата се гума в нея, след като иа смениш с нова се получава ефекта който е при тебе. Тожа е защото в новата ниама разтворена гума която да уплатниава и с новата хлабините са големи и изпуска. Аз правих тази процедура и понеже ми е познато направо смених и помпата. Обезвъздушаването се прави по диагонал както се упражлиават колелетата от помпата.
за диагонала мие ясно, кажете колко горе долу струва една помпа
- evgbg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Скоро смених моята. Взех е втора употреба но в много добро състояние. Гледах задължително да има спирачна течност, иначе рискувах да са изсъхнали гумичките. Взех я за 30 лв. Новите са около 60 лв.... но оригиналното си е оригинално за мен. Сега нямам проблеми никакви със спирачките. Регулирах си и кантара да може да ми разпределя правилно спирачната течност и да блокират едновременно задни и предни гуми.
Моят е Голф 3 но мисля че няма разлика... Стига да ти пасне на сервото.
Моят е Голф 3 но мисля че няма разлика... Стига да ти пасне на сервото.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: спирачки
hristian37 написа:...използвах спирачна течност ДОТ-4 на Приста...
Колега, не искам да те плаша, но тази спирачна течност разтваря гумичките на спирачната помпа, тук по нашия край ни един собственик на соц возило не си слага такава на колата, защото после половината гумички плуват на сополи в казанчето

Re: За спирачките
за диагонала мие ясно, кажете колко горе долу струва една помпа[/quote]
Мойта оригинална е 80лв бях правил проучване цената на всякъде е е една.
Мойта оригинална е 80лв бях правил проучване цената на всякъде е е една.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
simon написа:Не си прави експерименти с тази течност съм го ял такъв голям преди на ескорта,че не ми се мисли пак и сега съм със спирачна течност Бош и нямам проблеми,старата също ми беше черничка преди да я сменя. Я да чуем за глицерина,че ми е интересно.
Колега, явно само в Русе спирачната течност Приста е гадна

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”