Какъв е този Голф???
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Re: Какъв е този Голф???
Мерси приятелю, жив и здрав 
-
harlova
- Автомобил:
- Двигател:
в общи линии всеки един произведен голф 3 е уникален по себе си
имам чувството че един с един няма 

- vlado0o^
- Автомобил: GTI Edition
- Двигател: 1994 2.8 AAA
Забелязал съм че се срещат много голфове които май само имат табелки ГТИ Едишън и нищо повече...Така и не разбрах само на кой каква ръчна слагат или там работата е каквато си поръча първия собственик.С червен конец и червено бутонче съм срещал..със сиво бутонче...моята е с черна кожа,черен шев и черно бутонче.И табелките ми са с червени буквички(виждал съм и с черни),мислех че някой се е заиграл и ги е правил такива,но се оказа че са оригинални.Да използвам момента да питам дали някой има топка за лоста кожа с червен шев на която кожата обгръща и самата топка...да качи снимка на запазена в оригинален вид такава топка,че не знам как трябва да изглежда "кръгчето" със символите за скоростите за да си намеря такова 
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Благодарение на колегата chi4i разбрах точно какъв е моят Голф - "VW Golf 3 16V Edition"
Има доста едишъни, така, че можете да ги видите от сайта който е дал колегата. Има и юбилейни и просто едишъни. По екстрите ще разберете вашият какъв е точно.
Има доста едишъни, така, че можете да ги видите от сайта който е дал колегата. Има и юбилейни и просто едишъни. По екстрите ще разберете вашият какъв е точно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”