Ако се откажеш я купувам аз.Понякога такива глупости и бисери се пишат из форума, че не е истина

Ако се откажеш я купувам аз.
red.devilll написа:vas_konti написа:Колега,според мен докато не и направиш "ректоскопия",както аричам 'ЕЛКОН"-а в нищо не можеш да си сигурен.Преди години карах Джета 1.8 газ/бензин,вървеше много,палеше от четвърт но гореше 10-12л.Отидох в сервиза и започнахме да дерзаем,сменихме филтър,свещи,плочка с чукче,центровката перфектна и пак изхвърляше въглеводороди.Накрая се оказа,че 4 от 5 запалителни кабела са изгорели,сменихме ги и колата продължи да върви по същия начин но разхода падна наполовина.Поздрави.
Колега ,ако пазиш още тази Джета която е горяла 10-12 литра бензин ,а след това е паднал на половина–аз съм малко "простѝ,но половината според мен е 5-6 литра бензин незнам какво е според теб,но ако седи и харчи толкова бензин да идвам да я купувам и да им покажа на дизелите ,че има по-икономични коли и то кола на 28-30 години,пък ако е нова сигурно е похапвала скромните 200-300мл. за 100км градско шофиране.
ОПС,извинявам се писал си че е горяла 10-12 литра ,но никъде не си споменал дали е газ, бензин или Масло.Ако е масло не я искам карай си я със здраве
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта