@Zdravko тук на тази снимка май се вижда,това за което говориш http://vwts.ru/images/repair/5687_01.jpg
Проблем с термоампула на Голф 2 карбуратор
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с термоампула на Голф 2 карбуратор
Ааа така акжи.При мен на бялото както ти казваш също е 1100,но вече като мине първата черта съм на 750-800 оборота 
@Zdravko тук на тази снимка май се вижда,това за което говориш http://vwts.ru/images/repair/5687_01.jpg
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Проблема не е в него.Провери пластмасовото кръгло нещо дето влиза буксата в него.Ако му се спре подаването на 12v,вакуумното бутало излиза до край
Явно тока му спира.Моята правеше подобен проблем.Имаше и изгорял бушон.
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Гледал съм го буталото не излиза до край.Явно така си е наред,при теб явно празния ход ти е регулиран на по-високи обороти.При мен на бялто също са 1100 и вече като загрее си падат на 750.Аз съм си го нагласил празния ход да са максимално ниски оборотите ,но и същевременно да не се тресе таблото и тенекиите 
Мерси за съвета.
Мерси за съвета.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
mupk0 написа:Проблема не е в него.Провери пластмасовото кръгло нещо дето влиза буксата в него.Ако му се спре подаването на 12v,вакуумното бутало излиза до крайЯвно тока му спира.Моята правеше подобен проблем.Имаше и изгорял бушон.
ясно.ще го закача и ще пробвам пак.но дали да го оставям него или да си карам с 2е3 то това се колебая най много.а там ток от някой от датчиците ли иидва смисъл да не би пък някоя от буксичките на датчиците да се еразхлабила и за тов а да е правела така,или директно като дадеш наконтакт си ддва 12в или там колкото му енеобходимо
- mupk0
- Контакти:
Аз много лесно установих проблема дори без мултицет.С 2 кабелни обувки с + и минус му пускаш сигнал когато това стане и виж как ще се отрази
Това нещо трябва да има винаги 12в(след контакт).Като му спре тока се получава точно това 
@агенте според кода на мотора има препоръчителен празен ход.Няма смисъл да са изключително ниски оборотите
Има си таблица.Отделно моята кола е с вал и повече градуси,така че има и други фактори 
@агенте според кода на мотора има препоръчителен празен ход.Няма смисъл да са изключително ниски оборотите
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
mupk0 написа:Аз много лесно установих проблема дори без мултицет.С 2 кабелни обувки с + и минус му пускаш сигнал когато това стане и виж как ще се отразиТова нещо трябва да има винаги 12в(след контакт).Като му спре тока се получава точно това
@агенте според кода на мотора има препоръчителен празен ход.Няма смисъл да са изключително ниски оборотитеИма си таблица.Отделно моята кола е с вал и повече градуси,така че има и други фактори
12в не ели на този клапан който си използвал ти за принудителното отваряне на втората клапа,а не на онзи другия къглия.междодругото оборотите на RF мотора ги дават 750на пх. а какъв вал си сложил ти от какъв мотор.има ли положителна разлика
за това което е заградено в червено ли говориш колега?
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Дам напълно си прав.Ето тука сега видях http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info.php?id=149 .Leerlaufdrehzahl 750 оборота пише за RF двигател с пиербур 2е2
Точно колкото съм ги нагласил.А и дори да не е така двигателя си работи напълно стабилно с тези обороти.
- mupk0
- Контакти:
Дам.Точно за него говоря.Трябва да има 12в постоянно!Ако ли не става точно това което си описал.Вала ми е от 2Е.С вала аз вече няма как да държа 750 оборота,заради различните фази.За мене разлика има,но съм барал и по карбуратора 
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
интересна дискусия 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”