stefan4o написа:Ти ако не можеш да направиш разлика от 55 коньов до 100 коньов автомобил, по-добре си купи велосипед да караш

Как очакваш да получиш адекватен отговор не знам. Все пак ти си го видял и тествал (евентуално). Все едно да пусна тема и да питам дали пържолата, дето съм я хапнал вчера е била вкусна

Ами да колега още в началото на темата питам относно мотора има ли почва в БГ а не дали е 1.3 или 1.8. Не дали е 100 или 105к.с. имам GSXR 1000 187hp каквато и да е кола не може да ме впечатли.Имал съм mk1 GTI mk2G60 i edno GTI mk3 GTI съм карал пари за това лайно не давам, VR6 става горе-долу. Имам си на представа от дърти VW колко могат и колко не! Карах и едно Гайардо както GT3 porshe, возиха ме на RS6 580к.с. Не ми обяснявайте за скорости! Движил съм се с 320 на кола и с 340 на байк. 1.3 не ми е мечта! Както казах става въпрос за рядък модел голф, който ме зариби, не заради лудите си 100 кончета и едно куцо магаре, а за това че не всеки ден виждам нещо подобно! А вие може да разширите малко мирогледа си! В този така наречен форум няма ли нормални хора?!?
Няма смисъл хора. Затворете темата! Изтрийте я и продължавайте с обичайните си там голф занимания.
snupeca написа:Колега egoistichno - хубаво питаш, получаваш съответните отговори - виждаш реакцията на аудиторията - тук сме скучен "народ" и такива редки и може би единични разработки, още не са ни налазили... Щом си го видял, защо не го снима да видим и ние, да се сравни със стандартния 1.3 и да се дискутира? А се нервиш, че не те приемат на сериозно? Нормално е - без аргументи. Замисли се.
Ако някой е чувал за този мотор няма нужда да му обяснявам. Ако не е съчинения разсъждения не ми се слушат, и аз мога да си напиша едно.