Golf mk2 rabbit 1.3 (105hp) Някаква идея що за чудо е това?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
egoistichno
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf mk2 rabbit 1.3 (105hp) Някаква идея що за чудо е това?

Мнениеот egoistichno » Пет 06 яну 2012 13:59

parno написа:защо не дадеш снимка на това което си видял под капака?
карал ли си го да видиш дали върви като за 100к.с.

Ихаааа че то 100к.с. е голяма сила а? :D Моля ви стига вече!
Голфчето ми е интересно щото е рядко, не съм си и помислил дори за секунда че може да се мери с вашите прехвалени турбо бегачки!
За съжаление ме заболя главата от "компетентни мнения". Ако никой няма нещо смислено да казва, моля админите да ИЗТРИЯТ тази скучна тема и вие продължавайте с тюнинга на VW-ите си със 20левови спортни филтри и продължавайте да си мислите, че вашата кочинка в най-бързата у махалата :D

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 06 яну 2012 14:20

Ти ако не можеш да направиш разлика от 55 коньов до 100 коньов автомобил, по-добре си купи велосипед да караш mhihi
Как очакваш да получиш адекватен отговор не знам. Все пак ти си го видял и тествал (евентуално). Все едно да пусна тема и да питам дали пържолата, дето съм я хапнал вчера е била вкусна :screwy

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пет 06 яну 2012 14:29

Колега egoistichno - хубаво питаш, получаваш съответните отговори - виждаш реакцията на аудиторията - тук сме скучен "народ" и такива редки и може би единични разработки, още не са ни налазили... Щом си го видял, защо не го снима да видим и ние, да се сравни със стандартния 1.3 и да се дискутира? А се нервиш, че не те приемат на сериозно? Нормално е - без аргументи. Замисли се.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 06 яну 2012 14:46

egoistichno написа:
silver14m написа:Пише че е купена от Порше Австрия,но не и че двигателя е Порше.

А пише ли някъде, че мнението ти е СПАМ?

А пише ли някъде, че темата ти е СПАМ.Такъв мотор може да има само в главата на някой собственик.Ето ти инфо за всички мотори излизали някога на Голф 2 включително супер редкия рали 210 коня - http://www.doppel-wobber.de/forum/Information_90_VW-Golf-Motoren.html.Отдели 3 минути да го разгледаш и спри да се излагаш :lol: maikomila

egoistichno
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот egoistichno » Пет 06 яну 2012 14:48

stefan4o написа:Ти ако не можеш да направиш разлика от 55 коньов до 100 коньов автомобил, по-добре си купи велосипед да караш mhihi
Как очакваш да получиш адекватен отговор не знам. Все пак ти си го видял и тествал (евентуално). Все едно да пусна тема и да питам дали пържолата, дето съм я хапнал вчера е била вкусна :screwy

Ами да колега още в началото на темата питам относно мотора има ли почва в БГ а не дали е 1.3 или 1.8. Не дали е 100 или 105к.с. имам GSXR 1000 187hp каквато и да е кола не може да ме впечатли.Имал съм mk1 GTI mk2G60 i edno GTI mk3 GTI съм карал пари за това лайно не давам, VR6 става горе-долу. Имам си на представа от дърти VW колко могат и колко не! Карах и едно Гайардо както GT3 porshe, возиха ме на RS6 580к.с. Не ми обяснявайте за скорости! Движил съм се с 320 на кола и с 340 на байк. 1.3 не ми е мечта! Както казах става въпрос за рядък модел голф, който ме зариби, не заради лудите си 100 кончета и едно куцо магаре, а за това че не всеки ден виждам нещо подобно! А вие може да разширите малко мирогледа си! В този така наречен форум няма ли нормални хора?!?

Няма смисъл хора. Затворете темата! Изтрийте я и продължавайте с обичайните си там голф занимания.

snupeca написа:Колега egoistichno - хубаво питаш, получаваш съответните отговори - виждаш реакцията на аудиторията - тук сме скучен "народ" и такива редки и може би единични разработки, още не са ни налазили... Щом си го видял, защо не го снима да видим и ние, да се сравни със стандартния 1.3 и да се дискутира? А се нервиш, че не те приемат на сериозно? Нормално е - без аргументи. Замисли се.

Ако някой е чувал за този мотор няма нужда да му обяснявам. Ако не е съчинения разсъждения не ми се слушат, и аз мога да си напиша едно.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 06 яну 2012 14:56

Как да е чувал. Явно ти продават някой УНИКАТ - ЗА ЦЕНИТЕЛИ :063: :bowdown :bowdown
Ти чувал ли си, за W8 мотор в коша на Джета Мк2 ?

Последна промяна от stefan4o на Пет 06 яну 2012 14:58, променено общо 1 път.

egoistichno
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот egoistichno » Пет 06 яну 2012 14:57

Rabbit_TDI написа:
egoistichno написа:
silver14m написа:Пише че е купена от Порше Австрия,но не и че двигателя е Порше.

А пише ли някъде, че мнението ти е СПАМ?

А пише ли някъде, че темата ти е СПАМ.Такъв мотор може да има само в главата на някой собственик.Ето ти инфо за всички мотори излизали някога на Голф 2 включително супер редкия рали 210 коня - http://www.doppel-wobber.de/forum/Information_90_VW-Golf-Motoren.html.Отдели 3 минути да го разгледаш и спри да се излагаш :lol: maikomila

Ихааааааа! Казах че аз също търсих в нета и нищо не намерих, затова питам!

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пет 06 яну 2012 14:59

egoistichno написа:...

Дали моето е съчинение? Или това че не съм се возил на байк с 340 или не съм карал Гаярдо, пречи да си дам мението по темата? Не аз се нервя, че вероятния "ограничен форум" не е на твоето мислене, и за съжаление не е попадал на такава разработка, че да обмени мнения с явно запознати като теб :wink:

Последна промяна от snupeca на Пет 06 яну 2012 15:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 06 яну 2012 15:00

Започвам да си мисля, че тоя "колега" си прави реклама на обявата. И пробва дали кълвем да я пробута на някой от форума mhihi

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 06 яну 2012 15:01

egoistichno написа:
stefan4o написа:Ти ако не можеш да направиш разлика от 55 коньов до 100 коньов автомобил, по-добре си купи велосипед да караш mhihi

Ами да колега още в началото на темата питам относно мотора има ли почва в БГ а не дали е 1.3 или 1.8. Не дали е 100 или 105к.с. имам GSXR 1000 187hp каквато и да е кола не може да ме впечатли.Имал съм mk1 GTI mk2G60 i edno GTI mk3 GTI съм карал пари за това лайно не давам, VR6 става горе-долу. Имам си на представа от дърти VW колко могат и колко не! Карах и едно Гайардо както GT3 porshe, возиха ме на RS6 580к.с. Не ми обяснявайте за скорости! Движил съм се с 320 на кола и с 340 на байк. 1.3 не ми е мечта! Както казах става въпрос за рядък модел голф, който ме зариби, не заради лудите си 100 кончета и едно куцо магаре, а за това че не всеки ден виждам нещо подобно! А вие може да разширите малко мирогледа си! В този така наречен форум няма ли нормални хора?!?

Въииии мноо глям си бил бате - евала :bowdown :bowdown :bowdown .Тва точно ми беше мисълта да видя на кво си се возил и кво си карал и как си със скоростите :lol: .Пратих ти линк да видиш черно на бяло че такъв заводски мотор няма па ако ще и рядък ,ма ти не и не - всячески се опитваш да си покажеш глупостта та го изкара и на "Искрено & Лично".

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пет 06 яну 2012 15:02

Утре сменям мотора с такъв от костенурка на моята кола и получавате единствената и неповторима двойка с мотор на костенурка.Уникална е казвам ви :063:

Сега по темата: да защо да не е 1.3 105 коня,но само при свободни съчинения в гаража.Както няма и 2ка с мотор от Сеат 90 коня заводски,но насаден допълнително има :)

egoistichno
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот egoistichno » Пет 06 яну 2012 15:08

snupeca написа:Дали моето е съчинение? Или това че не съм се возил на байк с 340 или не съм карал Гаярдо, пречи да си дам мението по темата? Не аз се нервя, че вероятния "ограничен форум" не е на твоето мислене, и за съжаление не е попадал на такава разработка, че да обмени мнения с явно запознати като теб :wink:

Не съм се возил :drinking:

Сега е момента да затворим наистина темата. :shock

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 06 яну 2012 15:10

мойто момче :wink:
скоро имаше едно дете с 6К вата музика
така си приличате по пубер писанките си за летящи коли 1.3 с 4 скорости (mhihi) и страхотни голфове турбо
от къде каза пишеш в момента ? :Mr Green Fun
по-добре залегни над уроците и не занимавай старците - и без това не разбират а колите им не са като тоя невероятен бял голф две
а щом кълвеш на всяка обява в нета един колега продава крава с интеркулер - млякото тече охладено и пастьоризирано
потърси я в раздел "други" и си ти паралията :да:

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пет 06 яну 2012 15:12

egoistichno написа:Не съм се возил :drinking:

:kef: mhihi

Без значение :wink:
Сам видя кои са моторите на 2-ките, и такъв няма фабрично. Насадени каквито и колкото искаш. Видял си евентуално такъв - ние не, това не прави 5000 човека "ограничени" по твоите виждания.
Не очаквай колегиално отношение в случая. :wink:

egoistichno
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот egoistichno » Пет 06 яну 2012 15:15

Извинявам се ако съм засегнал някого. Днес ще се опитам да направя снимки на двг-то. И аз съм присаждал мотор само че на друга марка автомобили, както и да е. Успех ви желая!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”