Golf 3 Гасне по време на движение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3 Гасне по време на движение
Ok.Значи още две ръце ще ми трябват или поне една,но пак питам не е сложно да си го сменя сам нали? То ще е по добре на канал но нямам познат с канал.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Е то познат с канал, е като жена ти да има сестра, и да спиш с двете когато ти се прииска..
Познати бол, маркираш си един канал, мяташ познатия в багажника, и за 20 мин сте готови. Филтъра е до задна дясна гума.

Познати бол, маркираш си един канал, мяташ познатия в багажника, и за 20 мин сте готови. Филтъра е до задна дясна гума.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да видях къде е !
Ще ходя да купя нов и ще се пробвам с два крика в домашни условия.
Ще ходя да купя нов и ще се пробвам с два крика в домашни условия.

- rogi88
- Автомобил:
- Двигател:
Еми като не разбираш отиди на майстор , това е по - добрият вариянт , вместо да направиш някой глупост
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Два - недей. Вдигаш с един и подлагаш ако се налага, докато вдигнеш достатъчно. Подлагаш по-стабилно трупче - по възможност голямо, и се въргаляш в кишата.
Ама защо ги мразите тея канали толкова.. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не ги мразя просто нямам на близо канал,помолих един познат,а той ми вика аз сега не съм си в насссс,то е много студено сегаааааа и почна да овърта няма да седна да му се моля.
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Купи си две нови скобички за двата маркуча преди и след филтъра. Земаш една кофичка и подлагаш. Първо откачаш филтъра от купето . (ако не стане от скобата направо от планката). Чак след тва развиваш скобичките дето стягат маркучетата като внимаваш да ти пръсне в очите. Сигурно ще текне към 200 грама бензин, ама до колкот знам бензина от резервоара не може да ти изтече от там и след тия да речем 200 грама мрасотия повече не треа тече. Спазваш посоката на бензина (на самия филтър трябва да има стрелка). След монтаж даваш 2-3 пъти на контакт да подкачи помпата и след това палиш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смених дистрибуторната капачка и палчето (червения палец се беше стопил) - сега пали,но си остана проблема с губенето на обороти,като подам газ муцуната забива се едно съм натиснал спирачка
Утре ще сменя филтъра горивния.
Др идеи нямам...
Стрелката на филтъра трябва да сочи към двигателя нали?
Утре ще сменя филтъра горивния.
Др идеи нямам...
Стрелката на филтъра трябва да сочи към двигателя нали?
-
- Автомобил:
- Двигател:
като тръгна да паля чувам бензиновата помпа,затова си мисля че не е тя,а и ако е тя няма да ми подаде гориво да запаля,а аз вече паля ,но нямам мощност?
тогава задължително провери пак бобината , няма какво друго да е. Или помпата или бобината.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И без бобина и без помпа няма как да запаля,а аз паля но подам ли повече гас губя мощност и до там.
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Може ей така измежду другото да си погледнеш да не ти смуче въздух от някъде. Да не е тампона под моното. Както можеш и да си замериш темп. датчик на дюзата на моното. Може да почистиш и друселовата клапа, след това да откачиш плюсовата клема на акумулатора за известно време и да запалиш колата да поработи на място около 5-10 минути без да подаваш газ само на свободна. Щом си сигурен, че проблема не е по запалването. А иначе горивния филтър щом си решил смени го няма да е лошо, но 80-90% съм сигурен, че проблема не е от него. Иначе лесно се сменя, единствения недостатък е отвратителното време. Аз моя го бях сменял лятото някъде с един крик и имайки на предвид, че за първи път сменям подобно нещо се справих
Ето някакви снимки който съм намерил в нета Иначе при тези калпавите горива кой знае. А ако е нещо от бенз. помпа по-скоро помпата няма да има достатъчен дебит, но пак ще подкачва бензин до колкото знам. Питах те за кутията на въздушния филтър дали не е такава и ако е такава да пробваш да запушиш с 2 ръце двата отвора на "тръбата" на кутията (за студен и за топъл въздух) при запален мотор, ако е добре всичко трябва да изгасне, ако не загасне значи смуква въздухче от някъде
Нищо не ти пречи да провериш тези неща, който ти изброих. Темп. датчик дето е на дюзата се проверяват стойностите му с мултицет, ако не се лъжа при загрял двигател, някъде имаше тема по въпроса.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Правиха ми някаква центровка,смених и бензиновия филтър от стария излезе много тиня.
Запалих тръгнах и вчера всичко беше наред,от днес проблема си е пак на лице - губи мощност и като загасиш няма палене.
Може ли да е някаква грешка в компютъра да я карам при един познат на компютърна диагностика.
А може ли от 300-400гр спирт за горене на 25 литра бензин дето сипах от него нещо да се е преебала работата?
Запалих тръгнах и вчера всичко беше наред,от днес проблема си е пак на лице - губи мощност и като загасиш няма палене.
Може ли да е някаква грешка в компютъра да я карам при един познат на компютърна диагностика.
А може ли от 300-400гр спирт за горене на 25 литра бензин дето сипах от него нещо да се е преебала работата?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колко струва датчик на хол нов на Бош,че ми казаха една цена в сервиза от която ме заболя сърцето!?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”