Силна струя след смяна на моторче........?
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
ми аз нямам идея.....освен....щом като пръсне....не чупи джама(струята)да го остави така.....е че кво му пречи кат пръска силно....тва е една моя несбъдната мечта...само насочва в средата на джама и тва е...

- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
Re: :)
Вангел написа:сложи си едно бензиново филтърче на маркуча които отива към пръскалките.....задържа разни боклуци и по трудно се запушват....карай с течност за чистачки или поне с дестилирана вода:)
бензиновото е с филтърна хартия, по добре според мен е да сложи за нафта( с финна цедка е)

- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
не че искам да се правя на много умен ама може да си сложи колегата и някво кранче за регулиране на дебита......
има ги на пазара и струват стотинки....
ми опитвам се да помогна някакси....
както се опитах да помогна и на колегата дет питаше как да си смени крушката на габарита(преден ли заден ли незнам)и го посъветвах да отиде в сервиз а някой ми изтри помагалото:(
има ги на пазара и струват стотинки....
ми опитвам се да помогна някакси....
както се опитах да помогна и на колегата дет питаше как да си смени крушката на габарита(преден ли заден ли незнам)и го посъветвах да отиде в сервиз а някой ми изтри помагалото:(
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Оффтопик : От много години , когато служебно обикалях борсата в Пловдив , съм си мечтал за такова нещо : да си монтирам една пръскалка за чистачки до предния фар и при наличие на достатъчен дебит да опикая разни педерунгели , дето ми се тикат отпред и не им пука , че спират движението
Би било интересно ..да го напръскаш по задника и после загрижено да го попиташ .....АА , какво става бе приятел , ти се изпускаш нещо май ...иди на доктор 

- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм го правил тоя номер с пешеходци.....мноо е яко....
като бех по малък де.....
друго предимство според мене е възможността за гасене на горски пожари....ама става по сложно....
Тва в кръга на шегата нека момчето с проблема не се връзва...
като бех по малък де.....
друго предимство според мене е възможността за гасене на горски пожари....ама става по сложно....
Тва в кръга на шегата нека момчето с проблема не се връзва...

- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
колко коня е двигателчето което сте монтирали....да не би да е от ЖеТеИ:))))
Шегувам се пак.....малко ми е скучно затва:)
сорри
Шегувам се пак.....малко ми е скучно затва:)
сорри
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Да. Да си трета кола след приятеля на Kentavar, когато реши да си измие стъклото!relaxxx написа:Бааахииии. мноо сме кареативни.. Някакви други идеи??![]()

За mishu: Бачка, това с "гуменото суйдинйенийе ", беше велико... Отдавна не бях се смял така от сърце- признавам....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”