Golf II 1.8 RP - Оборотите падат
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Golf II 1.8 RP - Оборотите падат
измери си алтернатора кво зарежда,но това с твърдите спирачки говори за клапана,трябва да го види майстор.
- sextom
- Автомобил: Audi A3 1.9TDI 131hp
- Двигател:
Значи днеска измерих алтернатора и показа 13.61 при включени светлини, парно и плеар. Някъде другаде е проблема.
- Iezekil
твърди спирачки и гаснене-клапана на сервото.
- sextom
- Двигател:
Този клапан какво ще каже? Тази пластмасовата тръба която е при мен, дето излиза от сервото? Ако говориш за това, много добре го огледах и не смуче въздух.

Последна промяна от sextom на Нед 18 мар 2012 9:48, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
бедна смес колега за това падат оборотите,и колегата по нагоре ти е писал защо се получава
- sextom
- Двигател:
Т.е. да пробвам да повиша оборотите от изпарителя и да пробвам дали ще прави отново този проблем?
Едит:
Мисля, че реших проблема с оборотите, сега когато натисна спирачката има съвсем малко колебание в оборотите, но педала е все още твърд. Колегите бяха прави бедна смес. Поиграх си с изпарителя и взе, че заработи по-добре. Но педала все още е твърд.
Едит:
Мисля, че реших проблема с оборотите, сега когато натисна спирачката има съвсем малко колебание в оборотите, но педала е все още твърд. Колегите бяха прави бедна смес. Поиграх си с изпарителя и взе, че заработи по-добре. Но педала все още е твърд.
- Iezekil
клапана е на снимката,но не къдто си оградил.Пробвай с уста-трябв д пропуска само в едната посока.Огледай пак за пробив навсякъде по него.Ако не е той остават варианти за спукано платно на сервото.
Ако не е то,остава ти регулировка на изпаритела,почистване стъпков мотор и обезвъждушаване на спирачките.
Ако не е то,остава ти регулировка на изпаритела,почистване стъпков мотор и обезвъждушаване на спирачките.
колега, отзад има стопове крушки,21вата 21 вата 15 вата 15 вата и 5*5 вата = 100 вата ламбета. нормално като натепаш спирачки да падат оборотите,а и помпата на спирачките арчи ток, абе ок е. караи си спокоино
ако искаш нареди одзад ЛЕД крушки ,и нема да има дефицит, а евентуално си замери и генератора колко ток изкарва.

- sextom
- Двигател:
Днес сутрин ставам да ходя на лекции, обаче колата не иска да запали. Предишният ден си бях играл с изпарителя и тройника и мислейки, че проблема е решен. Намерих едни пичове близо до мен къде живея и я оправиха са нула време. Оборотите не играят в момента при натискане на спирачка, съвсем малко, не се забелязва почти. Колегата който беше казал да пробвам да напомпам 3-4 пъти педала на спирачката и ще се повишат оборотите беше прав.
Ще мога ли аз сам да се справя с обезвъздушаването на спирачките или да търся майстор. Почистване на стъпковия мотор отпада в този случай нали?
Ще мога ли аз сам да се справя с обезвъздушаването на спирачките или да търся майстор. Почистване на стъпковия мотор отпада в този случай нали?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”